Κατερίνα Καινούργιου: Η ομάδα της στο νέο πρωινό του Epsilon και το όνομα που θα συζητηθεί!

Κατερίνα Καινούργιου

Τι αποκάλυψαν στον αέρα του Splash στο Epsilon;

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι εκείνη που σύντομα αναλαμβάνει το νέο πρωινό του Epsilon και σε συνέντευξη της στο περιοδικό Celebrity αποκάλυψε μέρος της ομάδας που θα την πλαισιώνει… Τον Γιώργο Τσούλη στη μαγειρική, τη Βίκυ Παγιατάκη στα ζώδια, τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη!

Πώς είσαι επαγγεματικά αυτόν τον καιρό, Κατερίνα; Ετοιμάζεσαι πυρετωδώς για τη νέα σου εκπομπή; 

Είμαι πολύ καλά! Ανανέωσα με το κανάλι μου για δύο ακόμα χρόνια και υπάρχει, όπως θα γνωρίζεις, μια ολική αλλαγή και στα δικά μου σχέδια αλλά και στου καναλιού. Αφήνω πίσω το «Φτιάξε καφέ να σ’ τα πω» και ετοιμάζομαι για το νέο μου πρωινό. Πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω τέτοια αυτοπεποίθηση. Έχω και πάλι τον Θέμη Μάλλη στην επιμέλεια της εκπομπής και πιστεύω ότι θα πάει εξαιρετικά.

Μην μου πεις ότι θα συνεχίσεις τα τηλεφωνήματα, όπως έκανες και στο «Φτιάξε καφέ»…

Δεν ξέρω αν θα γίνει με τον ίδιο τρόπο, όμως επιθυμώ την επαφή και τη διάδραση με το κοινό. Τώρα, αν θα είναι με τηλεφωνήματα, μηνύματα ή tweets, δεν το γνωρίζω από τώρα. Πάντως, προσωπικά αυτό το κομμάτι της εκπομπής κακό δεν μου έκανε και όπως ξέρεις υποστηρίζω πάντα αυτό που κάνω, ανεξάρτητα από το τι λένε οι κριτικές. Όπως και να έχει, θα είναι μια τελείως διαφορετική εκπομπή.

Θα δούμε και νέα πρόσωπα, να φανταστώ.

Ναι! Τον Γιώργο Τσούλη στη μαγειρική, τη Βίκυ Παγιατάκη στα ζώδια, τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, που είναι ένας καταξιωμένος ραδιοφωνικός παραγωγός, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και πολλούς άλλους, που δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμοι. Θα αλλάξουν τα πάντα. Πάμε να κάνουμε ένα πρωινό σόου. Πολύ διαφορετικό και πολύ κεφάτο. Θα έχει αρκετές διαφορετικές ενότητες. Σίγουρα θα υπάρχει η γνωστή μανιέρα που έχει κάθε πρωινό, όμως όλα αυτά θα είναι «σερβιρισμένα» λίγο διαφορετικά. Με διευθύντρια περιεχομένου την υπέροχη Άλκηστη Μαραγκουδάκη, που με πιστεύει πολύ, αλλά και με διευθύνοντα σύμβουλο τον έμπειρο Τζώνη Καλημέρη, θα γίνουν μεγάλα πράγματα!

Τι είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης για το νέο πρωινό;

Με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στο περιοδικό Celebrity, όπου αποκάλυψε τη νέα της ομάδα, ο ακούραστος Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ως μέρος αυτού του νέου ξεκινήματος δήλωσε πως το όνομα της εκπομπής θα είναι επίσης κάτι που θα συζητηθεί και πως ο ίδιος ανυπομονεί να συνεργαστεί με την παρουσιάστρια, μιας και όλοι μιλούν για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

«Έχουμε μαζευτεί. Υπάρχει τεράστια χαρά, υπάρχει τεράστια όρεξη για αυτό που έρχεται. Είναι ένα πολύ φιλόδοξο τηλεοπτικό project αυτό που ετοιμάζεται. Ολόφρεσκο! Είναι κάτι που θα έρθει και θα «κουμπώσει» με τη νέα εποχή του Epsilon. Όσο φρέσκο θα είναι το νέο κανάλι, τόσο φρέσκια θα είναι και η ιδέα του πρωινού. Δεν θα μπορούσα να διαψεύσω την παρουσιάστρια, καθώς τα είπε όλα χαρτί και καλαμάρι και ολόσωστα, αλλά αυτό που θα κάνει αίσθηση και θα συζητηθεί πιστεύω είναι όταν θα ανακοινωθεί το όνομα της εκπομπής. Πραγματικά υπάρχει ένα όνομα στα σκαριά, το οποίο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, πρωτότυπο και έχει «ψωμί», έχει συζήτηση αυτό το όνομα. Αν επιλεχθεί αυτό θα κάνει ιδιαίτερη αίσθηση.

Κωνσταντίνε εσύ έχεις υπάρξει δίπλα στην Κατερίνα. Ανυπομονώ πραγματικά να βρεθώ δίπλα σε αυτό το κορίτσι που έχω ακούσει από κάθε άνθρωπο που έχει κατά καιρούς συνεργαστεί, συνομιλήσει, συνυπάρξει στον ίδιο χώρο μαζί της, για το τι παιδί είναι,, πέραν του ότι είναι ένας άνθρωπος με τσαγανό και πραγματικά τα κατάφερε και έχει φτάσει στο στόχο, ακούω από παντού ότι είναι ένα πλάσμα που θα αγαπήσω. Χαίρομαι πολύ να συναντώ ανθρώπους που να με προδιαθέτουν να τους αγαπήσω, γιατί δεν μου συμβαίνει συχνά».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!