Κατερίνα Καινούργιου: Η ξεχωριστή έναρξη στα χιόνια – «Πρώτη φορά με βλέπετε με φλατ, ίσως και τελευταία»

Κατερίνα Καινούργιου

"Κάθε παρουσιαστής που σέβεται τον εαυτό του πρέπει σήμερα να βγει απ' τα χιόνια" ανέφερε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου.

Τη δική της ξεχωριστή έναρξη από τα χιόνια έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε να ξεκινήσει τη σημερινή της εκπομπή έξω από το στούντιο, δείχνοντας στην κάμερα και τους τηλεθεατές το χιονισμένο τοπίο.

«Κάθε παρουσιαστής που σέβεται τον εαυτό του πρέπει σήμερα να βγει έξω, απ’ τα χιόνια. Πρώτη φορά με βλέπετε με φλατ παπούτσια, ίσως και η τελευταία. Αν έβγαινα με τα τακούνια που θα βάλω στην εκπομπή, θα έπεφτα κυριολεκτικά» ανέφερε στην έναρξη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ την Barking Well και τον Νίκο Κοκλώνη, που φρόντισε να έρθουν όλοι οι συνεργάτες εδώ στο στούντιο με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λόγο να μετακινηθείτε από το σπίτι, δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε» τόνισε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

Αφού προλόγισε τη θεματολογία της σημερινής εκπομπής και έδειξε πλάνα από το χιονισμένο τοπίο, η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε τελικά στο πλατώ της εκπομπής, όπου την περίμεναν οι συνεργάτες και τα… παπούτσια της, τα οποία άλλαξε on air.