Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση στον Γιάννη Βούρο μετά το ξέσπασμα του για το θέμα με τη Μαρία Λουίζα

Κατερίνα Καινούργιου

«Την Παρασκευή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με την ανάρτηση του Γιάννη Βούρου...»

Ο Γιάννης Βούρος ξέσπασε πριν λίγες ημέρες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για το ρεπορτάζ που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» με την Κατερίνα Καινούργιου, σύμφωνα με την οποία ο ηθοποιός επιβεβαιώνε την εγκυμοσύνη της κόρης του, Μαρίας Λουίζας Βούρου.

Ξέσπασε ο Γιάννης Βούρος για το θέμα με την εγκυμοσύνη της Μαρίας Λουίζας!
[dfp_ads id=236982]

«Την Παρασκευή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με την ανάρτηση του Γιάννη Βούρου. Δεν την είχα δει, την διάβασα μέσα από τα sites. Εγώ προσωπικά τον εκτιμώ πολύ τον κύριο Βούρο και έχω και πολύ καλή σχέση μαζί του. Θέλω να ακούσουμε και ο ίδιος βέβαια γιατί μπορεί να μην έγινε κατανοητό ότι του ζητήσαμε την άδεια να μεταδώσουμε κάποιες δηλώσεις, τώρα που έγινε η παρεξήγηση…», είπε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας στην τηλεοπτική της εκπομπή, προβάλλοντας το ξέσπασμα του ηθοποιού, το απόσπασμα που τον ενόχλησε, αλλά και ολόκληρη την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν μαζί του.

«Ήταν ξεκάθαρο από τη συνάδελφο μας και επειδή είδα στη σελίδα του στο Facebook ότι είχε ενοχληθεί αρκετά και έλεγε ότι θα κινηθεί και νομικά. Θα το πάρω πάνω μου το συγκεκριμένο, επειδή τον εκτιμώ πολύ, ίσως να μην έγινε κατανοητό, ίσως να νόμιζε ότι θα γινόταν η δήλωση του γραπτώς σε κάποια κάρτα. Εμείς όμως είπαμε ότι κρατάμε τη δήλωση, σας ενημερώσαμε κύριε Βούρο. Οπότε μάλλον έχει γίνει κάποια παρεξήγηση και εσείς συγκεκριμένα μας είπατε τι να κρατήσουμε από τη δήλωση. Επειδή σας εκτιμώ πολύ και ξέρω ότι είστε ένας εξαιρετικός άνθρωπος και έχω και πολύ καλή σχέση με την κόρη σας, θέλω να το λήξουμε εδώ, γιατί η κοπέλα πραγματικά έκανε τη δουλειά της, είναι μια εξαιρετική συνάδελφος. Δεν σας υπέκλεπτε», έστειλε το μήνυμα της στον Γιάννη Βούρο η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!