Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδραση της όταν τη ρώτησαν για τη σχέση της!

«Δεν θα πει κανένας τηλεκριτικός αν εγώ θα έχω εκπομπή του χρόνου ή όχι».

Πριν λίγο καιρό ο χωρισμός της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο έγινε και πάλι θέμα, αφού τα ρεπορτάζ ήθελαν να μπαίνει οριστικό τέλος στη σχέση τους. Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τίποτα…
«Μπορεί κάποια στιγμή να ακούσω κάτι και να πω. Στην εκπομπή είμαι αυθόρμητη εκείνη την ώρα. Ούτε σπόντες πετάω, ούτε υπονοούμενα, ούτε εννοώ κάτι. Νομίζω ότι παρεξηγούνται κάποια πράγματα λανθασμένα» σχολίασε στους δημοσιογράφους ενώ σε ερώτηση για το αν είναι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ή έχει βρει νέο σύντροφο, η απάντηση της ήταν απόλυτη:«Άσε μας παιδάκι μου τώρα. Όχι δεν νομίζω ότι έχετε ακούσει τίποτα. Μάλλον λάθος κάνετε.»

Κατερίνα Καινούργιου: Φαρμακερό καρφί σε Σταθοκωστόπουλο μετά τον χωρισμό! Τι είπε στον αέρα της εκπομπής;

Αναφορικά με τα επαγγελματικά της, η παρουσιάστρια του Alpha δήλωσε: «Κάνουμε κουβέντες με το κανάλι, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορώ να σου πω τι θα κάνω. Το «Λόγω TiViς» το έχω αγαπήσει, νομίζω ότι είναι μια πολύ ωραία εκπομπή. Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε δύσκολα αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε δημιουργήσει μια ωραία παρέα. Αν θα συνεχιστεί δεν είναι δικιά μου απόφαση αλλά του καναλιού. Ο κριτής είναι ο κόσμος και το κανάλι, δεν θα πει κανένας τηλεκριτικός αν εγώ θα έχω εκπομπή του χρόνου, ή αν θα υπάρχω ή δεν θα υπάρχω.»