Κατερίνα Καινούργιου για Victor Vernicos: «Δεν ήθελε να έρθει εδώ και βγήκε στη Δανάη Μπάρκα;»

Κατερίνα Καινούργιου

"Δεν θέλω να πω τίποτα για τον Victor Vernicos" υπογράμμισε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην Κατερίνα Καινούργιου.

Την άρνηση του Victor Vernicos να βρεθεί στη Super Κατερίνα αποκάλυψαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της, το πρωινό της Τρίτης, στον Alpha. Έτσι, κατά τη διάρκεια του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του Alpha, η παρουσιάστρια ενημερώθηκε πως βρίσκεται την ίδια ώρα ο νεαρός εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2023 στην… «απέναντι» εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Μεγάλο Κανάλι.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε χαρακτηριστικά «συγγνώμη! Τι είπες Θέμη; Ο Victor Vernicos είναι στη Δανάη Μπάρκα; Ζωντανά; Και είπε ότι θα έδινε 2 βαθμούς στην Κύπρο; Όλη αυτή τη στιγμή απέναντι στη Μπάρκα, φιλιά στη Δανάη, είναι ο Victor Vernicos ο οποίος θα έπρεπε να είχε κανονίσει ο Γιάννης να είναι εδώ; Είναι στη Δανάη και λέει ότι θα έδινε 2 στην Κύπρο;».

«Είπε ότι δεν ήθελε στη συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν ξέρω γιατί και δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του καθενός. Δεν θέλω να πω τίποτα για τον Victor Vernicos. Ήταν κλεισμένος να βγει την προηγούμενη εβδομάδα και είπε ότι δεν ήθελε. Άλλαξε γνώμη, ναι» αποκρίθηκε, αμέσως, ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη, σας γλίτωσα» αναφώνησε, εν συνεχεία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.