Κατερίνα Καινούργιου για Βαγγέλη Περρή: «Πόσο χυδαίο από την πλευρά ενός άνδρα»

Κατερίνα Καινούργιου

"Μου έχει τύχει να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο στο παρελθόν για την εμφάνιση μου" δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τον «πόλεμο» ανάμεσα στην Ζήνα Κουτσελίνη και την Μαίρη Συνατσάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου με την τηλεοπτική της παρέα, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha. Μάλιστα, η παρουσιάστρια μίλησε για το μπούλινγκ που η ίδια έχει βιώσει στην τηλεόραση «καρφώνοντας» και τον Βαγγέλη Περρή.

«Γενικότερα, θα μιλήσω τώρα για τον εαυτό μου και οφείλω να μιλήσω στη συγκεκριμένη στιγμή, είναι χυδαίο οποιοσδήποτε σχολιάζει μια γυναίκα για την εξωτερική της εμφάνιση και τις πλαστικές. Σας μιλάει ένας άνθρωπος που αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση έχω δεχθεί το μεγαλύτερο μπούλινγκ. Το μεγαλύτερο μπούλινγκ. Το ξεχνάμε όμως αυτό, το περνάμε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου για να δηλώσει στη συνέχει τα εξής.

«Επίσης και οι άνθρωποι που θίγονται να σχολιάζουν τη δική τους εμφάνιση, δεν το λέω για την Ζήνα αλλά γενικώς, καλό είναι να μην σχολιάζουν ούτε των άλλων την εμφάνιση. Ας μείνεις λοιπόν στο αν σ’ αρέσει ο άλλος στην παρουσίαση, αν σ’ αρέσει ο άλλος στο πως τα λέει, αν σ’ αρέσει ο άλλος στο πως τοποθετείται και όχι στην εξωτερική εμφάνιση. Ο καθένας θα κάνει ότι θέλει στον εαυτό του, ειδικά αν είσαι γυναίκα, από εκεί και πέρα όμως, αν δεν θέλεις, μπορείς να μην τον παρακολουθείς αυτόν τον άνθρωπο. Κάνε ζάπινγκ. Είναι πολύ άκομψο γυναίκες ειδικά να σχολιάζουν άλλες γυναίκες με τέτοια υπονοούμενα για την εξωτερική τους εμφάνιση».

«Εμένα μου έχει τύχει να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο στο παρελθόν ο Βαγγέλης Περρής για την εμφάνιση μου. Θα μου πεις, τώρα, τι ασχολείσαι με τον Βαγγέλη Περρή ρε Κατερίνα αλλά λέω ένα παράδειγμα. Πόσο χυδαίο είναι από την πλευρά ενός άνδρα; Λέω ένα παράδειγμα… Και άλλοι πολλοί στην ελληνική τηλεόραση» υπογράμμισε, με νόημα, η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής στον Alpha.