Κατερίνα Καινούργιου για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη: «Λίγο να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα»

Καινούργιου Μουζουράκης

"Κάποιοι το πήραν στα σοβαρά και είπαν ότι δεν σέβονται τους δημοσιογράφος. Παιδιά, είναι δυνατόν;", τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την πρωινή της εκπομπή.

Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή το χιουμοριστικό βίντεο που ανάρτησε ο τραγουδιστής στο YouTube και τη φιλία της με τη μέλλουσα νύφη, Μαριλού Κόζαρη, θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση για τη δημοσιογραφική κάλυψη του μυστηρίου.

«Λίγο να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γιατί το συζήτησα και χθες με τη Σταματίνα (Τσιμτσιλή) και προβάλλεται σε όλους τους σταθμούς. Ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο ο Πάνος στο YouTube, δεν πρόσβαλε ποτέ κανέναν δημοσιογράφο. Αυτό που είπε είναι: παρακαλώ, έναν σεβασμό», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ έκανα την κουβέντα με τη Μαριλού και τον Πάνο και τους είπα: πείτε μου, εάν δεν θέλετε, εμείς δεν το παίζουμε καθόλου τη Δευτέρα. Αυτό που μου είπαν τα παιδιά είναι ότι εμείς ποτέ δεν είπαμε κάτι τέτοιο, απλά ζητήσαμε μία διακριτικότητα», αποκάλυψε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Ότι δηλαδή δεν θα πάει ο δημοσιογράφος με το μικρόφωνο να πάρει μία δήλωση, το να τραβήξουν κάποια πλάνα οκ. Κάποιοι το πήραν στα σοβαρά και είπαν ότι δεν σέβονται τους δημοσιογράφος. Παιδιά, είναι δυνατόν;», τόνισε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.