Κατερίνα Καινούργιου για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Θα το πω, δεν έχω θέμα»

Καινούργιου Τσαγκρίδης

"Δεν μπορείς να φανταστείς τι άκουσα. Εγώ θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω. Αϊ στο καλό όλοι".

Τη δική της απάντηση στις φήμες που τη θέλουν να είναι ξανά μαζί με τον πρώην σύντροφό της δίνει η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε στα social media η Αθηνά Οικονομάκου για το πρόσφατο ταξίδι της στο Ντουμπάι, αναφέρθηκε στα σχόλια που της έκαναν στο Instagram, όταν παραβρέθηκε στο μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

«Την Κυριακή – θα το πω, δεν έχω θέμα – πήγα στο μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη, που έχει ανοίξει. Θέλω να πω για την τοξικότητα στα social. Αποφασίζω, λοιπόν, να πάω, στο μαγαζί ενός ανθρώπου που έχω υπάρξει πολλά χρόνια μαζί. Το αν είμαι ή θα ξαναείμαι είναι δικό μου θέμα. Αν έχω κάτι κάποια στιγμή, θα το πω εγώ», περιγράφει η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της το πρωινό της Τρίτης (13/2).

«Ένας άνθρωπος που τον αγαπάς και έχεις μοιραστεί χρόνια και βλέπεις ότι κάνει κάτι καινούργιο και θέλεις να τον στηρίξεις, είσαι περήφανη για αυτόν, οπότε το ποστάρεις. Το τι άκουσα από κάτω… δεν μπορείς να φανταστείς.

«Πήγαινε παρακάλεσέ τον», «Είναι ντροπή σου», «Παρακάλα να σε παντρευτεί, «Είσαι για κλάματα», «Ξεκόλλα επιτέλους». Δεν καταλαβαίνετε τι άκουσα», αποκαλύπτει η παρουσιάστρια του Alpha για τα μηνύματα που δέχθηκε.

«Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40 που θέλει να κάνει οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι με κάνει απεγνωσμένη, ότι παρακαλάω κάποιον. Δεν πάει έτσι. Δεν νομιμοποιείται κανένας να σε βρίζει έτσι κάτω από τα social. Και στην τελική, εγώ θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω. Αϊ στο καλό όλοι», είπε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.