Κατερίνα Καινούργιου για τις κοινές της φωτογραφίες με τον Απόστολο Λύτρα: «Δεχόμουν κάτι μηνύματα»

Κατερίνα Καινούργιου

"Δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο. Οπότε, βλέποντας κάτι τέτοιο, σοκαριζόμαστε" δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε για τα μηνύματα που έλαβε σε σχέση με τις κοινές της φωτογραφίες με τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

«Όλοι γνωρίζουμε τον κύριο Λύτρα. Δεχόμουν κάτι μηνύματα στα social. Έχει έρθει κι εδώ. Και λόγω της δουλειάς, οφείλω να επικοινωνήσω μαζί του, και έχω επικοινωνήσει μαζί του, κι εννοείται κι απ’ έξω τον έχουμε δει κι έχουμε βγάλει και φωτογραφίες. Είναι ένας ποινικολόγος, όπως όλοι, που συνεργαζόμαστε. Με την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου όσες φορές είχαμε συνομιλήσει ήταν πάντα ευγενέστατος.» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο. Οπότε, βλέποντας κάτι τέτοιο, σοκαριζόμαστε. Αλλά, από το να βγάλεις μια φωτογραφία με έναν άνθρωπο που δε γνωρίζεις τι γίνεται όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού του, και να αρχίσετε να βρίζετε κάποιον επειδή έχετε βγάλει μια φωτογραφία… Παιδιά, μη το φτάνουμε στα άκρα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.