Κατερίνα Καινούργιου: «Για να μην εκθέσουμε τον Τριαντάφυλλο… ασχολίαστο»

Κατερίνα Καινούργιου

Με ένα σύντομο σχόλιο αρκέστηκε να απαντήσει η Κατερίνα Καινούργιου στις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για το Survivor

Τις δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα της εκπομπής της σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου. Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για ακόμη μία φορά για το ενδεχόμενο να τον δούμε στον All-Star κύκλο του Survivor που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ για τον Ιανουάριο. Μάλιστα, δε δίστασε να στείλει και το δικό του μήνυμα στον πρώην συμπαίκτη του, Κώστα Παπαδόπουλο.

«Δεν έχω υπογράψει ακόμα τίποτα, είμαστε σε συζητήσεις. Είχαμε ραντεβού και θα ξανάχουμε αλλά δεν είναι για τα λεφτά» επανέλαβε ο Τριαντάφυλλος και πρόσθεσε: «‘Εχω να πάω Αμερική, Αυστραλία, έχω να κάνω live τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με πάρα πολύ καλά συμβόλαια, οπότε δε μπορώ να πάω».

«Αν μία στο εκατομμύριο πάω, δεν ξέρω πότε θα είναι» κατέληξε για το θέμα ο τραγουδιστής.

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στο εάν του έχει σταλεί μήνυμα από την παραγωγή σχετικά με τα μεγέθη παπουτσιών και μαγιό των παικτών, λέγοντας: «Του προέδρου το νούμερο παπουτσιού, μαγιό και μπλούζας τα ξέρει η παραγωγή», ενώ έστειλε ένα μήνυμα στον Κώστα Παπαδόπουλο επισημαίνοντας: «Καλό είναι να βάλει λίγο μυαλό, να σκέφτεται τι λέει. Μυαλό δεν έβαλε το ’21 κι έχει αρχίσει από τώρα το reality για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Ο κόσμος αυτά τα κατακρίνει».

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων, η Κατερίνα Καινούργιου αρκέστηκε στο εξής σύντομο σχόλιο: «Για να μην εκθέσουμε τον Τριαντάφυλλο… ασχολίαστο».