Κατερίνα Καινούργιου για Μενεγάκη – Σκορδά: «Αν ο πελάτης είχε να διαλέξει, θα πήγαινε στην Ελένη»

Κατερίνα Καινούργιου

"Εγώ ξέρω ότι η Ελένη τα λεφτά της τα φέρνει, οπότε και το Mega θέλει να παραμείνει η Ελένη λόγω εμπορικότητας" δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τις τηλεοπτικές εξελίξεις και τα σενάρια που αφορούν τόσο την Ελένη Μενεγάκη όσο και την Φαίη Σκορδά σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, τονίζοντας πως στο ενδεχόμενο που η Φαίη Σκορδά μετακομίσει στο Mega θα υπάρχει θέμα με τα εμπορικά λόγω της Ελένης Μενεγάκη.

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι η Ελένη θα παραμείνει κανονικά στο Mega. Ο Ουγγαρέζος θέλει να κάνει δική του εκπομπή. Θα προτιμούσε να μείνει στην Ελένη και να κάνει κάτι δικό του από το να πάει στην Φαίη ή σε οποιοδήποτε άλλο πρωινό. Εγώ ξέρω ότι η Ελένη τα λεφτά της τα φέρνει, οπότε και το Mega θέλει να παραμείνει η Ελένη λόγω εμπορικότητας. Για αυτό θα είχα ενδοιασμό αν θα πάει η Φαίη. Τα εμπορικά ποιος θα τα έπαιρνε; Η Ελένη. Εννοώ επειδή είναι κι οι δύο ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες με πολλά εμπορικά ότι αν ο πελάτης είχε να διαλέξει, θα πήγαινε στην Ελένη. Θα την προτιμούσαν. Αντικειμενικά είναι νούμερο 1 εδώ και χρόνια. Όποια κι αν πήγαινε στο 10-1, δεν το λέω υποτιμητικά. Να λέμε την αλήθεια» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Η Ελένη, που δεν πάει τόσο καλά σε θεαματικότητα, θες να πεις ότι δεν έχει εμπορικότητα; Το αντίθετο» απάντησε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος έθεσε στο τραπέζι και τη θεαματικότητα των εκπομπών.