Κατερίνα Καινούργιου για Κοζάκου – Μελιτά: «Πρώτη φορά διαβάζω τόσο αρνητικά σχόλια»

Κατερίνα Καινούργιου

"Μήπως η απειρία της Τζένης Μελιτά πήρε λίγο μπάλα και τη Μαρία Κοζάκου;", σχολιάζει η Κατερίνα Καινούργιου για τη χθεσινοβραδινή κάλυψη του Α' Ημιτελικού της Eurovision.

Τις δικές της παρατηρήσεις στον τρόπο σχολιασμού του Α’ Ημιτελικού της Eurovision έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στο δίδυμο Κοζάκου-Μελιτά, που ανέλαβαν φέτος να μεταδώσουν τις τρεις βραδιές του διαγωνισμού για την ΕΡΤ.

«Εγώ παρ’ όλο που χάζευα λίγο, ήμουν ταυτόχρονα και στο Twitter. Πρώτη φορά διαβάζω τόσο αρνητικά σχόλια, αν και δεν είναι σωστές οι συγκρίσεις. Όμως, νιώθω ότι δεν ταίριαζαν και πολύ μεταξύ τους», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εμένα μου έκανε εντύπωση, ας πούμε, ότι δεν ανέφεραν αμέσως ότι η μία παρουσιάστρια φορούσε δημιουργία της Σίλια Κριθαριώτη. Ειπώθηκε 40 λεπτά μετά. Η Σίλια Κριθαριώτη έχει ενημερώσει εδώ και 2 ημέρες ότι η παρουσιάστρια θα φοράει δικό της φόρεμα», σημειώνει στη συνέχεια.

«Θέλω να είμαι δίκαιη. Η Τζένη Μελιτά μου είναι πάρα πολύ συμπαθής και είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει με τον Φώτη. Όμως τη Μαρία Κοζάκου την παίρνει λίγο κακώς η μπάλα, γιατί τα προηγούμενα χρόνια ήταν εξαιρετική στην παρουσίαση. Μήπως χθες βράδυ την πήρε μαζί η απειρία της Τζένης;», παρατηρεί η Κατερίνα Καινούργιου.