Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ δεν μπήκα στην τηλεόραση τόσο ξαφνικά, υπάρχει μία διαφορά»

Καινούργιου Μαλέσκου

"Εγώ ξεκίνησα από ρεπόρτερ, μου ήρθε όλο σιγά-σιγά. Η Ιωάννα ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα σε έναν πολύ μεγάλο σταθμό. Έγινε παρουσιάστρια με τη μία".

Τις δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα σχολίασαν το πρωινό της Τρίτης (16/1) η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια, με αφορμή τον Χάρη Γιακουμάτο που φιλοξένησε στο πάνελ και την αναφορά στη συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου, έκανε ένα σχόλιο για τη συνάδελφό της.

«Πολύ καλά τη βλέπω. Να πω ότι σε κάποιους ανθρώπους η αποχή από την τηλεόραση τους κάνει καλό. Το ίδιο έχω πει και για τη Μαλέσκου. Μετά επανέρχονται σούπερ. Μπορεί να χτυπήθηκαν αρκετά και όλο αυτό να φάνηκε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μήπως να λείψω κι εγώ και μετά να επιστρέψω καλύτερα; Ηρεμείς, βλέπεις και τι λάθη έκανες», τόνισε με χιούμορ η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα.

«Εγώ δεν την ξέρω την Ιωάννα, μιλάμε από τα social. Τη βλέπω πολύ καλά, πολύ ήρεμη και είναι ένα πρόσωπο που θα το ήθελα να επιστρέψει», σχολίασε αμέσως μετά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ μπήκα ξαφνικά, υπήρχε μία διαφορά. Εγώ ξεκίνησα από ρεπόρτερ, οπότε δεν μπήκα τόσο ξαφνικά. Μου ήρθε όλο σιγά-σιγά. Η Ιωάννα ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα σε έναν πολύ μεγάλο σταθμό. Έγινε παρουσιάστρια με τη μία», απάντησε η παρουσιάστρια σε σχόλιο του Χάρη Γιακουμάτου.

«Και τι έκανε στην Κρήτη, ρε παιδιά; Μαγαζί με ρούχα είχε; Τηλεόραση έκανε. Ο ΣΚΑΪ δεν είχε πει ποτέ «η νέα Μενεγάκη». Αυτά τα έγραφαν τα sites. Εμφανισιακά ενδεχομένως να επηρεάστηκαν και να έγραψαν κάτι τέτοιο. Ειδικά την πρώτη χρονιά στηρίχθηκε με χέρια και με πόδια από τον ΣΚΑΪ», σχολίασε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Θα μπορούσε ο ΣΚΑΪ να πει όχι», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου κλείνοντας το θέμα.