Με αφορμή το πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Μαζωνάκη, η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε στον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα για τη στήριξη που δέχθηκε ο γνωστός τραγουδιστής από τον κόσμο, αλλά και για τη στάση των ΜΜΕ απέναντί του το τελευταίο διάστημα.
Η παρουσιάστρια τόνισε πως το κοινό στάθηκε δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη σε μια περίοδο που, όπως είπε, πέρασε δύσκολες στιγμές τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. «Πραγματικά ο κόσμος τον αγαπάει πάρα πολύ τον Γιώργο και νιώθω ότι σαν να συσσωρεύτηκε ο κόσμος σε μία αδικία που έγινε στο πρόσωπό του, για πολλά θέματα. Και τον στήριξε απίστευτα σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όπως πρόσθεσε, η αγάπη του κοινού έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ξεπεράσει αυτές τις καταστάσεις. «Νομίζω από την αγάπη του κόσμου επιβίωσε από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Παιδιά δεν πέρασε εύκολα, ούτε οικογενειακά ούτε προσωπικά», σημείωσε.
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο στάθηκαν τα μέσα ενημέρωσης απέναντι στον τραγουδιστή. «Αντικειμενικά τα ΜΜΕ τον στήριξαν, όχι όλοι για μένα. Αλλά μετά όσοι είδαν ότι το πάνε αντίστροφα, επειδή είδαν το ρεύμα, το γύρισαν όλοι», είπε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ