Κατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: «Δεν περίμενα ότι θα δεχόταν αυτήν την αλλαγή»

Κατερίνα Καινούργιου

"Διαφωνώ που της άλλαξαν όλους τους συνεργάτες, είναι σαν να λένε “όλοι είναι άχρηστοι, κρατάμε μόνο την παρουσιάστρια και όλοι άλλοι είναι λάθος” σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στην Super Κατερίνα και στον Χάρη Λεμπιδάκη μίλησε η Φαίη Σκορδά τόσο για την αλλαγή ζώνης που υπήρξε στον ΣΚΑΙ με την καινούρια της εκπομπή, όσο και για την ανανέωση του πάνελ με διαφορετικούς συνεργάτες σε σχέση με πέρυσι. Μετά την προβολή των δηλώσεων, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε πως διαφωνεί με όσα άλλαξαν στην εκπομπή της:

«Εγώ δεν περίμενα ότι θα δεχόταν αυτήν την αλλαγή. Δεν το λέω για την Φαίη, αλλά ίσως αν σταματήσει κάποιος μετά από μία χρονιά που δεν του έχει πάει καλά, μετά λίγο ανεβάζει…»

«Η Φαίη μου αρέσει πάρα πολύ σαν παρουσιάστρια. Διαφωνώ που της άλλαξαν όλους τους συνεργάτες, είναι σαν να λένε όλοι είναι άχρηστοι, κρατάμε μόνο την παρουσιάστρια και όλοι άλλοι είναι λάθος. Αυτό δεν κάνει καλό και στον παρουσιαστή. Πάντως το καλοκαίρι αυτό που διέδιδαν ήταν ότι ήθελαν να τους αλλάξουν όλους. Δεν ήταν ωραίο για τους συνεργάτες» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.