Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Πανόπουλο: «Δεν μου άρεσε καθόλου η τοποθέτησή του»

Κατερίνα Καινούργιου

"Λόγω ηλικίας και πορείας θα έπρεπε να κρατήσει λίγο πιο χαμηλούς τόνους".

Για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη στάση που κράτησε ο συνυποψήφιός του, Δημήτρης Πανόπουλος, απέναντι στο θέμα συζήτησαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της το πρωινό της Τρίτης (23/4).

Η παρουσιάστρια του Alpha ξεκαθάρισε πως, ενώ οι δηλώσεις του πρώην υποψήφιου Ευρωβουλευτή ήταν κατακριτέες, διαφωνεί κάθετα με την επίθεση προς το πρόσωπό του αλλά και με την τοποθέτηση του συναδέλφου του. Αφορμή στάθηκε ο διάλογος που είχαν νωρίτερα σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας στον αέρα του Happy Day.

«Ήταν όντως προσβλητικές οι δηλώσεις του προς τη Μπέττυ Μαγγίρα. Είδα και το αμοντάριστο υλικό, ίσως να ήταν και ένα τσικ χειρότερο. Από ‘κει και πέρα δεν μου αρέσει όλος αυτός ο πόλεμος προς το πρόσωπο του Δημήτρη, όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάνει λάθη. Έπεσαν όλοι να τον φάνε και με στεναχώρησε αυτό. Θα έπρεπε το θέμα αυτό να κλείσει», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είναι αυτονόητο πως τα σχόλιά του ήταν κατακριτέα αλλά μην το ανοίγουμε το θέμα. Ο άνθρωπος αυτός πέρασε δύσκολα. Μπείτε στη θέση του: να έχεις ένα όνειρο και ξαφνικά να σε διαγράφουν», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Προχωρώντας στις δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου επί του θέματος, η Κατερίνα Καινούργιου επισήμανε χαρακτηριστικά:

«Δεν μου άρεσε η τοποθέτησή του προς τον Παπανώτα, σας μιλάω αντικειμενικά. Λόγω ηλικίας και πορείας θα έπρεπε να κρατήσει λίγο πιο χαμηλούς τόνους».