Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: «Δεν το έκανα εγώ δημόσιο, αλλά κάποιοι άλλοι με τις πράξεις τους»

Κατερίνα Καινούργιου

«Ήταν κάτι προσωπικό που βγήκε προς τα έξω όχι από μένα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Τέρψη Μαντζουράτου μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Λιάγκα, τη Δανάη Μπάρκα, τη Φαίη Σκορδά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή. Νιώθω ότι και ο ίδιος είχε κουραστεί, υπήρχαν εντάσεις και φαινόταν ότι δεν περνάει καλά. Δεν θέλω να συνεργάζομαι με κάποιον άνθρωπο που δεν περνάει καλά και είναι εκεί με το ζόρι. Τον αγαπώ και θέλω να είναι καλά.

Τον θαυμάζω και τον ευγνωμονώ και ήταν μεγάλη μου τιμή που δουλέψαμε μαζί. Καλύτερα κάτι να τελειώνει από το να φτάνει στα άκρα. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει λόγος να δουλέψουμε μαζί, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Για ποιο λόγο να πιέσουμε μια κατάσταση;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Για τη Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία, ο καθένας κάνει τη ζωή του και να είναι καλά. Ότι είχα να πω το είπα. Πολλές φορές έχω εκφραστεί όμορφα επαγγελματικά για εκείνη. Ήταν κάτι προσωπικό που βγήκε προς τα έξω όχι από μένα. Δεν το έκανα εγώ δημόσιο, αλλά κάποιοι άλλοι με τις πράξεις τους. Δεν κρατάω κακία».

Για τη Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Είχα ενοχληθεί από κάποια πράγματα που είχαν ειπωθεί στην εκπομπή της. Έχω ζητήσει δημόσια 100 φορές συγγνώμη. Να τελειώσει η σεζόν, να ηρεμήσουμε όλοι και με χαρά να βρεθούμε. Δεν έχω θέμα προσωπικό με κανέναν».

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Μακάρι να είναι καλά. Είναι νέοι και ελεύθεροι. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Εγώ και ο Λιάγκας είμαστε αυθόρμητοι και αυτό που νιώθουμε θα το πούμε, τίποτα δεν γίνεται κακοπροαίρετα. Μακάρι να είναι καλά κι ευτυχισμένος».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Δεν είμαι ερωτευμένη στην παρούσα φάση, αλλά είμαι ανοικτή στο να ερωτευτώ. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα ήθελα να κοιτάξω και τη δική μου ζωή. Είμαι 39 χρονών και δεν έχω κάνει ακόμα οικογένεια».