Κατερίνα Καινούργιου για Άντζελα Δημητρίου: «Είναι άρρωστο αυτό, μιλάμε για τεράστια οικονομική εκμετάλλευση»

Καινούργιου

"Όταν σε μια οικογένεια, ένας άνθρωπος είναι καλύτερα οικονομικά, για κάποιο λόγο οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι κτήμα τους και πρέπει να τον ξεζουμίσουν".

Τη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου στο περιοδικό ΟΚ! σχολίασαν η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της πρωινής της εκπομπής στον Alpha. Η γνωστή λαϊκή ερμηνεύτρια άνοιξε τα χαρτιά της και για πρώτη φορά μίλησε για τη ρήξη που έχει επέλθει στις σχέσεις με την κόρη της, Όλγα.

«Πραγματικά, διαβάζοντας τη συνέντευξή της, που αναφέρεται σε όλο αυτό που έχει συμβεί με την κόρη και τον γαμπρό της, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Είναι σοκαριστικά αυτά που είπε», παρατηρεί η Κατερίνα Καινούργιου για την κόντρα ανάμεσα σε μητέρα και κόρη.

«Και να συμπληρώσω κάτι σε αυτό που είπε στην αρχή: δεν είναι μόνο μάνα, είναι μάνα και πατέρας. Από αυτά που καταλαβαίνω από τη συνέντευξη, μιλάμε για μια τεράστια οικονομική εκμετάλλευση. Κι από αυτά που βλέπαμε τόσο καιρό, είναι μια γυναίκα που έχει δώσει τα πάντα», υπογραμμίζει η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα.

«Όταν σε μια οικογένεια, ένας άνθρωπος είναι καλύτερα οικονομικά, για κάποιο λόγο οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι κτήμα τους και πρέπει να τον ξεζουμίσουν. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η νοοτροπία. Γενικώς μιλάω. Είναι άρρωστο αυτό», τόνισε σε άλλο σημείο της συζήτησης η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θα ‘πρεπε και τα παιδιά της να της λένε να κάνει πράγματα για τον εαυτό της για να είναι ευτυχισμένη, όχι να της λένε: έχουμε παιδιά, να σου τα φάμε όλα εμείς», επισήμανε η Κατερίνα Καινούργιου για το θέμα.