Κατερίνα Καινούργιου για Alpha: «Με το που τελειώνει η εκπομπή, με φωνάζουν και…»

Κατερίνα Καινούργιου
Η συμβουλή που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στην Ντορέττα Παπαδημητρίου και η αναφορά της στον Alpha και την αποχώρηση της από εκεί.

Με αφορμή της δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τα επαγγελματικά σχέδια της, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στα δικά της σχέδια στον Alpha που ανατράπηκαν…

«Η Ντορέττα μέχρι στιγμής για εμένα δεν τοποθετείται πολύ καλά, θα έπρεπε να κρατά λίγο πιο χαμηλούς τόνους. Σήμερα τοποθετήθηκε ωραία. Εγώ είμαι της άποψης, επειδή έχω δει πάρα πολλά να στραβώνουν και στα δικά μου επαγγελματικά. Θα σου το πω πολύ απλά.

Εγώ έλεγα πέρυσι, μου λέγαν από τον Alpha «του χρόνου θα συνεχίζεις, θα κάνεις αυτό». Μου ανακοίνωναν. Εγώ έβγαινα στον αέρα έλεγα «ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη. Και μια μέρα με το που τελειώνει η εκπομπή με φωνάζουν και μου λένε «Γεια σου, λυπούμαστε». Γιατί η τηλεόραση και όλες οι δουλειές είναι πολύ ρευστές. Αν δεν έχεις υπογράψει και δεν έχεις κάτι σίγουρο 100%, καλό είναι να μη λες τίποτα. Εγώ από την πείρα μου το λέω» συμβούλεψε η Κατερίνα Καινούργιου.