Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι κέρδισε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης το δώρο από τον Νίκο Κοκλώνη

Φίλιππος Τσαγκρίδης

Όλο το παρασκήνιο...

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκε ανάμεσα στους τυχερούς που κέρδισαν ένα από τα δώρα που έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης στο J2US, την Παραμονή των Χριστουγέννων. Φυσικά, το όνομά του είχε προκαλέσει αίσθηση και η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το παρασκήνιο, το μεσημέρι της Τρίτης.

«Ο ίδιος είναι παιδιά, αυτό είναι το Instagram του. Τώρα θα πάρει κι άλλους followers. Αρχικά να σας πω ότι αυτά βγαίνουν από application. Ο Φίλιππος γνωρίζεται με τον Νίκο. Έχουν κάνει παρέα και μιλάνε συνέχεια.

Ανεβάζει ο Νίκος τη φωτογραφία με το μωρό για τον διαγωνισμό και ο Φίλιππος, επειδή έτυχε και ήμασταν μαζί εκείνη την ώρα… έτυχε, ήμασταν παρέα έξω… βλέπει τη φωτογραφία και λέει: ¨τι ωραία φωτογραφία ανέβασε”. Έέκανε like χωρίς να καταλάβει ότι είναι διαγωνισμός. Μετά άρχισε να γίνεται χαμός από follow. Και την επόμενη μέρα βλέπουμε αυτό.

Την επόμενη μέρα ήμουν με τον Νίκο και παίρνει ο Φίλιππος και του λέει: “που είναι η πρέσα μαλλιών μου; Την θέλει η αδερφή μου”. Εγώ έχω δέκα πρέσες παιδιά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε μετά από ερωτήσεις των συνεργατών της: «Είπα ότι την προηγούμενη μέρα ήμασταν μαζί σε ένα κάλεσμα. Δεν υπήρχε καμία αμηχανία».