Κατερίνα Καινούργιου: Έτοιμη για την πρεμιέρα με καλεσμένους που θα έχουν να πουν πολλά

Κατερίνα Καινούργιου

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη της παρουσιάστριας στα Studio Pro.

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 10:00, η Κατερίνα Καινούργιου θα πει την πρώτη καλημέρα της σεζόν από τη συχνότητα του Alpha. H Super Κατερίνα επιστρέφει ανανεωμένη με νέες προσθήκες προσώπων και νέες ενδιαφέρουσες ενότητες.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει πιάσει ήδη δουλειά και ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε κατά την άφιξή της στο γραφείο. Η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και λαμπερή.

Η Super Κατερίνα ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές και βέβαια, στην πρεμιέρα της θα έχει δύο καλεσμένους που όλοι θα ήθελαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έρχονται κατευθείαν από τον Σασμό και θα έχουν να πουν πάρα πολλά…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Η Κατερίνα Καινούργιου έρχεται για δεύτερη χρονιά, μαζί με την παρέα της για να μας κρατά καθημερινά για τρεις ώρες συντροφιά. Μαζί της θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η  Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα ενισχύσει και φέτος την εκπομπή, όχι μόνο με το καυστικό του σχόλιο, αλλά και με μια δική του ενότητα.

Φωτογραφίες: NDP