Κατερίνα Καινούργιου: Ενθουσιάστηκε με τον Βασίλη Κούρτη – «29 είσαι; Τι να σε κάνω;»

Κατερίνα Καινούργιου

"Αν θες μπορείς να πάρεις τον δικό μου αριθμό" είπε χαριτολογώντας η Κατερίνα Καινούργιου στον νεαρό τενόρο.

Ο τενόρος Βασίλης Κούρτης βρέθηκε στην παρέα του Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας και η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε να… ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με την εμφάνισή του.

Ο 29χρονος τενόρος ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που κατέθεσαν φέτος τραγούδι στην ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision, ωστόσο δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική 7άδα και να ξεχωρίσει. Η ομάδα της εκπομπής επικοινώνησε μαζί του μέσω Skype για να ζητήσουν τη γνώμη του σχετικά με τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η διαδικασία επιλογής του φετινού μας εκπροσώπου στον Διαγωνισμό.

Η Κατερίνα Καινούργιου, αμέσως μόλις είδε τον Βασίλη Κούρτη στην οθόνη, δε δίστασε να του εκφράσει τον ενθουσιασμό της για την εξωτερική του εμφάνιση.

«Καλέ τι ωραίο παιδί. Γειά σου Βασίλη. Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29, τι να σε κάνω;» σχολίασε αρχικά η παρουσιάστρια. «Βασίλη, δε με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου αλλά, πως δε σε έχω δει τόσο καιρό;» πρόσθεσε χαριτολογώντας στη συνέχεια.

Όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρότεινε στον 29χρονο τενόρο να αφήσει τον αριθμό του στο κοντρόλ, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε με χιούμορ: «Δε κάνω τέτοια πράγματα να στείλω εγώ πρώτη, αλλά, αν θες μπορείς να πάρεις τον δικό μου αριθμό».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια προσκάλεσε τον Βασίλη Κούρτη να έρθει καλεσμένος στην εκπομπή μέσα στην εβδομάδα. «Μην τα λέμε από απόσταση. Σε περιμένουμε από κοντά μες στη βδομάδα» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.