Κατερίνα Καινούργιου: Ενοχλήθηκε με το ρεπορτάζ – «Έχω εκτεθεί, νόμιζα ότι το έχουν πει»

Κατερίνα Καινούργιου

"Το παίρνω επάνω μου" απάντησε η Έλενα Πολυκάρπου στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ένα μικρό σκηνικό έντασης δημιουργήθηκε στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να εκφράζει την ενόχλησή της.

Αφορμή στάθηκαν όσα είπε η Ιλένια Ουίλιαμς στη Φαίη Φώτου σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση της με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Στον πρόλογο του θέματος η Έλενα Πολυκάρπου επιβεβαίωσε τη σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι, κάτι που η ίδια η τραγουδίστρια δεν έκανε μέσα από τις δηλώσεις της.

«Να πω κάτι; Η κοπέλα δε λέει ότι είναι μαζί όμως. Έτσι όπως μου το είπατε πριν και μου το ‘χετε παρουσιάσει, είναι ότι είναι στάνταρ μαζί. Έχω εκτεθεί τώρα. Εγώ δε μπορώ να υιοθετήσω κάτι τέτοιο» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, για τον τρόπο που «πάσαραν» το σχετικό βίντεο.

«Εγώ νιώθω άσχημα, γιατί το πάσαρα έτσι. Το είχα ως δεδομένο. Εγώ νόμιζα ότι ισχύει 100% κι η κοπέλα δεν το παραδέχεται. Άλλο το ρεπορτάζ σας κι άλλο τι λέει η ίδια. Εγώ δε μπορώ να το υιοθετήσω, γιατί δεν θα μου άρεσε να μου το κάνουν κι εμένα. Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου, γιατί μπορεί να μου συμβεί κι εμένα» πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Διαχώρισε τη θέση σου, εγώ το παίρνω επάνω μου» απάντησε η Έλενα Πολυκάρπου.

«Τα ρεπορτάζ είναι πάρα πολύ ωραία να υπάρχουν αλλά όταν μιλάμε για προσωπικά θέματα, αν ο ίδιος δεν παραδεχθεί κάτι, ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί. Σεβόμαστε όλες τις γυναίκες» τόνισε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.