Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι τόσο τυχερή που έχω τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Κατερίνα Καινούργιου

«Τον λατρεύω και τον σέβομαι», λέει η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν που κλείνει σε περίπου ένα μήνα, ενώ απάντησε και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει 7 Ιουλίου νομίζω. Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι η φετινή σεζόν δε μου άφησε όμορφη γεύση. Είμαι πολύ ευγνώμων για τη δουλειά μου, τους συνεργάτες μου, για το φετινό αποτέλεσμα.

Νιώθω πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το αποτέλεσμα και πραγματικά νιώθω ευλογημένη που έχω ανθρώπους να με στηρίζουν και να τους στηρίζω κι εγώ και βγάζουμε καθημερινά ένα τόσο όμορφο αποτέλεσμα σε ένα κανάλι με ένα τόσο υγιές περιβάλλον.

Απ’ ό,τι γνωρίζω μέχρι στιγμής, η ομάδα συνεχίζει ως έχει. Αυτή είναι η δική μου πρόθεση, θα μιλήσουν και με τους υπεύθυνους. Τώρα αν κάποιος έχει μια καλύτερη πρόταση, το σέβομαι», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Τον λατρεύω και τον σέβομαι, απλά, καμιά φορά μπορεί να πρέπει να προχωρήσει η σκαλέτα της εκπομπής. Ο Ανδρέας δε φοράει και ακουστικό, είναι και αυτός που είναι, μπορεί να έχει μια αντίθετη άποψη και μπορεί να υπάρξει αυτή η σύγκρουση που θα υπάρξει και στο γραφείο.

Είμαι τόσο τυχερή που έχω τον Ανδρέα και τον αγαπάω πάρα πολύ. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και δεν είναι μόνο αυτό που βλέπεις μπροστά, δηλαδή σε στιγμές που μπορεί να έχω στεναχωρηθεί, με έχει πάρει τηλέφωνο».