Κατερίνα Καινούργιου: «Έχει κλείσει το κεφάλαιο με τη Φαίη Σκορδά, δεν έχω ανταγωνισμό με τον Γιώργο Λιάγκα»

Κατερίνα Καινούργιου

«Έχω κάνει το πρώτο βήμα και μου βγήκε σε κακό. Έχω φάει επικές χυλόπιτες», λέει η Κατερίνα Καινούργιου.

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, τη Φαίη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ απάντησε για τον… έρωτα, αλλά και τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Δόξα τω θεώ η τηλεοπτική χρονιά πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Δεν με ενοχλεί που σχολιάζουν τις εντάσεις στην εκπομπή μου. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε στη συνέχεια: «Άσε να έρθει πρώτα ο έρωτας στη ζωή μου και θα δούμε αν θα το μοιραστώ. Όταν βγαίνω έξω δεν πέφτουν όλοι ανάσκελα, ούτε μου την πέφτει όλο το σύμπαν. Έχω κάνει το πρώτο βήμα και μου βγήκε σε κακό. Έχω φάει επικές χυλόπιτες».

Για το περιστατικό με τη Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Ότι ήταν να πω, το έχω πει κι έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο, οπότε δεν θα μιλήσω γι’ αυτό», ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «Μου αρέσει η αυτοαναφορικότητα στους παρουσιαστές. Με τον Λιάγκα δεν έχω ανταγωνισμό. Δεν έχω τίποτα με κανέναν».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε για τον πρώην σύντροφό της, τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Του εύχομαι καλή επιτυχία και να είναι πάντα καλά. Έχω μόνο όμορφα συναισθήματα για εκείνον».

Έχεις μπει στη σελίδα του zappIT στο Instagram; Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλα τα viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης!