Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω «χτυπηθεί» πολύ περισσότερο από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

Κατερίνα Καινούργιου

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: «Άρα ποιο είναι το λάθος; Πρώτον αυτοί που σε χώνουν στα βαθιά και δεύτερον εσύ που έχεις τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου που νομίζεις πως μπορεί να ανταπεξέλθεις.»

Το τρέιλερ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και η ομοιότητα του με εκείνο της Φαίης Σκορδά για το Πρωινό έγινε θέμα συζήτησης στο «Φτιάξε Καφέ να στα πω» με την Κατερίνα Καινούργιου να δηλώνει πως: «Αν συγκρίνουμε τα δυο τρέιλερ, της Φαίης είναι το ωραιότερο που έχω δει. Φανταστικό! Όλο το outfit της Κωνσταντίνας όμως είναι πολύ ωραίο». Κουβέντα στην κουβέντα και με αφορμή την παρατήρηση της Τζωρτζέλας Κόσιαβα για το ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι σφιγμένη, ενώ θα έπρεπε να το χαίρεται πιο πολύ, η συζήτηση έφτασε στην πορεία της, αλλά και σε εκείνη της Κατερίνας Καινούργιου η οποία δήλωσε πως στην πορεία της έχει φάει πολύ «ξύλο».

[dfp_ads id=236982]

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: «Να σας πω κάτι ρε παιδιά; Δεν ξέρω, είναι δική μου εντύπωση; Η Κωνσταντίνα ακόμα και στο τρέιλερ δεν αφήνεται. Βλέπω ένα κορίτσι τόσο όμορφο, σέξι, λαμπερό, νέο που είναι πάντα σφιγμένο και την ενδιαφέρει να είναι η εικόνα της όλα άψογα. Αντί να το χαρεί αυτό το πράγμα, να το διασκεδάσει, τα το ζήσει, μου βγάζει αυτό το στήσιμο.»

Ανθή Βούλγαρη: «Εγώ την Κωνσταντίνα θα ήθελα να την δω πιο χαλαρή με το τζινάκι της και λίγο πιο cool να τσαλακωθεί, δεν τσαλακώνεται καθόλου.

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: «Μια γυναίκα όταν είναι ωραία, είναι ωραία.»

Μαρίνος Βυθούλκας: «Δεν αρκεί να είσαι μόνο ωραίος για να παρουσιάσεις μια εκπομπή και η Κωνσταντίνα ακόμα θεωρώ ότι είναι μαθήτρια, μαθαίνει.»

Ανθή Βούλγαρη: «Τα τρία χρόνια δεν είναι και πολλά για παρουσιάστρια.»

Ειρήνη Γκανιάτσου: «Γιατί έχουν πολλές αυτή την ευκαιρία να έχουν ζωντανή εκπομπή;»

Ανθή Βούλγαρη: «Όταν δεν ξεκινάς step by step στο πεζοδρόμιο ρεπόρτερ, μπροστά, πίσω και σε χώνουν στα βαθιά με την μία πρέπει να το διαχειριστείς όλο αυτό και δεν ξέρεις πως.»

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: «Άρα ποιο είναι το λάθος; Πρώτον αυτοί που σε χώνουν στα βαθιά και δεύτερον εσύ που έχεις τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου που νομίζεις πως μπορεί να ανταπεξέλθεις.»

Κατερίνα Καινούργιου: «Αν σου δοθεί η ευκαιρία δύσκολα την αφήνεις. Όλοι την αρπάζουν την ευκαιρία, εκεί τη δικαιολογώ. Το λάθος μπορεί να είναι σε αυτούς που μπορεί να δίνουν αυτή την ευκαιρία σε κάποιον, όχι σε αυτόν που την αρπάζει. Καλά κάνει και την αρπάζει.»

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: «Παιδιά κάνουμε τηλεόραση και είμαστε επαγγελματίες, έχουμε και ένα ζωντανό παράδειγμα, όχι μόνο εμείς που καθόμαστε εδώ που καθόμαστε και κάνουμε τηλεόραση… η Κατερίνα για να φτάσει να γίνει παρουσιάστρια και να κάτσει σε αυτή την καρέκλα, η κοπέλα έχει κάνει πολλή λάντζα πριν.»

Ειρήνη Γκανιάτσου: «Δεν έχει κάνει και τόση…»

Κατερίνα Καινούργιου: «Όχι, έχω κάνει Ειρήνη μου και πολύ περισσότερη κι από εσένα και από πολλούς που μπορούν να πιστεύουν, κι όταν λέμε για λάντζα και πολύ ξύλο έχω φάει κι έχω «χτυπηθεί» και πολύ περισσότερο και από την Κωνσταντίνα και από άλλους που μπορεί να θεωρούν ότι έχουν «χτυπηθεί». Δεν θέλω να το αναλύσουμε γιατί δεν είμαι εγώ το θέμα.»