Κατερίνα Καινούργιου – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έλυσαν την παρεξήγηση για το εσώρουχο

Κατερίνα Καινούργιου

"Λίγο έχουμε παρεξηγηθεί από χθες οι δυο μας. Εγώ διάβασα ένα σχόλιο και σου έκανα πλάκα", αναφέρει η Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στο J2US για το εσώρουχο που φορά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι δύο παρουσιαστές το πρωί της Δευτέρας θέλησαν να λύσουν την παρεξήγηση που φάνηκε να δημιουργείται μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει στον αέρα του show: «Βάλε εκείνο το ωραίο βρακί που έχεις, το λεοπάρ. Αυτό που έρχεσαι και το πρωί στην εκπομπή». Στη συνέχεια, σε δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στους δημοσιογράφους, δήλωσε: «Σίγουρα λεοπάρ βρακί δεν έχω, ούτε καν για τα Χριστούγεννα που φοράνε κόκκινο».

Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου είπε στην εκπομπή της: «Λίγο έχουμε παρεξηγηθεί από χθες οι δυο μας. Εγώ διάβασα ένα σχόλιο και σου έκανα πλάκα. Σε πείραξε το χρώμα; Δεν το είπα αρνητικά. Είμαστε πραγματικά φίλοι τόσα χρόνια».

«Αγάπη μου δεν έχω παρεξηγηθεί. Από σένα θα παρεξηγηθώ; Πραγματικά το διασκεδάζω τόσο πολύ», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και κάθε σύννεφο που υπήρχε ανάμεσά τους, διαλύθηκε.