Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για την Ελένη Μενεγάκη»

Κατερίνα Καινούργιου

"Η εκπομπή του Λιάγκα είναι η πρώτη που κοιτάζω σε νούμερα τηλεθέασης μετά τη δικιά μας. Είναι εξαιρετικός, αν και έχει πέσει σε ατοπήματα φέτος", παραδέχεται η Κατερίνα Καινούργιου.

Τα δικά της σχόλια για τις εκπομπές του ανταγωνισμού έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στο φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν. Αφορμή στάθηκε η αυθόρμητη συνέντευξη που της πήρε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος «εισέβαλε» απροειδοποίητα στο πλατό.

Ο γνωστός manager της ζήτησε να σχολιάσει κάποια από τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, εστιάζοντας σε εκείνα που παίζουν απέναντί της στην πρωινή ζώνη.

«Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είναι η πρώτη εκπομπή που κοιτάζω σε νούμερα τηλεθέασης μετά τη δικιά μας. Είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει, είναι δημοσιογράφος και έχει ένα ταλέντο να χειρίζεται την επικαιρότητα πάρα πολύ καλά. Δεν τον γλείφω», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είναι πολύ αρεστός και συμπαθής στον κόσμο, αν και έχει πέσει σε ατοπήματα φέτος. Νομίζω ότι τα πήγε εξαιρετικά κι αυτός φέτος», τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha για τον Γιώργο Λιάγκα.

Όταν στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης της ζήτησε να εκφράσει την άποψή της για την Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε εμφανώς αμήχανη:

«Δεν είναι στον ανταγωνισμό. Δεν θέλω να μιλήσω για την Ελένη καθόλου. Εντάξει… κορυφαία σε αυτό που κάνει, έχει αφήσει τη δική της πορεία. Εμένα δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν, δεν πιστεύω σε «βασιλιάδες», πιστεύω στις ομάδες».