Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν η Φαίη Σκορδά παραγκωνίστηκε, ο Γιώργος Λιάγκας κάνει κουμάντο»

Κατερίνα Καινούργιου

"Μου κάνει εντύπωση που ο ΑΝΤ1 δεν προστατεύει, δεν μπορεί να αξιοποιήσει ένα πρόσωπο που δέκα χρόνια φέρνει μόνο επιτυχίες και λεφτά, επειδή το τελευταίο τετράμηνο εκτοξεύθηκαν τα νούμερα", λέει η Κατερίνα Καινούργιου.

Με το θέμα της Φαίης Σκορδά και τον ΑΝΤ1 ασχολήθηκαν και στην Super Κατερίνα. Μετά από ένα «χιουμοριστικό» σχόλιο που έκανε η Σοφία Τουντούρη: «Δούλευα με την Φαίη Σκορδά και μετά δεν ξαναδούλεψα στην τηλεόραση. Πλάκα κάνω, ήταν πολύ καλή η συνεργασία μας», πήρε τον λόγο η Κατερίνα Καινούργιου και είχε αρκετά να πει…

«Η εκπομπή πια δεν συγκρίνεται ούτε με τη δικιά μας, είναι μια αμιγώς ενημερωτική εκπομπή. Κι εδώ να ήταν ο Γιώργος, αυτός θα το έπαιρνε επάνω του αυτό το κομμάτι. Ο Γιώργος ξέρει να το χειρίζεται αυτό καλύτερα από όλους όσοι είμαστε στην πρωινή ζώνη.

Αν η Φαίη, δεν ξέρω αν παραγκωνίστηκε, δεν ξέρω πώς νιώθει η ίδια, αλλά μπορεί και η ίδια να μην ήθελε να το κάνει όλο αυτό το ενημερωτικό. Αλλά ο ΑΝΤ1 προτιμά αυτή τη στιγμή που βλέπει τα νούμερα τον Λιάγκα και αφήνει πίσω ένα πρόσωπο το οποίο 10 χρόνια του έχει χαρίσει επιτυχίες και έσοδα;», αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Η Φαίη είναι από τα πιο εμπορικά πρόσωπα και η ψυχαγωγία φέρνει έσοδα. Μου κάνει εντύπωση που ο ΑΝΤ1 δεν προστατεύει, δεν μπορεί να αξιοποιήσει ένα πρόσωπο που δέκα χρόνια φέρνει μόνο επιτυχίες και λεφτά, επειδή το τελευταίο τετράμηνο εκτοξεύθηκαν τα νούμερα. Εντάξει ο Γιώργος το χειρίζεται καλύτερα, αλλά μου κάνει εντύπωση», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Από ό,τι ξέρω ο Λιάγκας κάνει κουμάντο», είπε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου.