Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν έφυγα από τον Alpha, με έκαναν να φύγω»

Κατερίνα Καινούργιου
Η γνωστή παρουσιάστρια μιλάει στην Τατιάνα Στεφανίδου για το “διαζύγιό” της με τον Alpha και τη μεταγραφή στο Epsilon.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Tatiana Live” ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για την αποχώρησή της από τον Alpha.

«Δεν έφυγα από τον Alpha, με έκαναν να φύγω. Και δεν το λέω με παράπονο, γιατί σέβομαι το κανάλι που σε έχει αναδείξει και σε έχει χτίσει. Και κάποιους ανθρώπους, όχι όλους, κάποιους ανθρώπους που εργάζονται στον Alpha, όπως και τον Πρόεδρο, εγώ τους σέβομαι και τους αγαπώ πολύ γιατί με έχουν στηρίξει. Η εκπομπή πέρυσι δεν πήγε καλά, ίσως να φταίω κι εγώ, ίσως να ήταν λάθος και τον ανθρώπων που την έχτισαν, αλλά στο τέλος εγώ την πλήρωσα και αυτό συμβαίνει πολλές φορές.

Όλοι οι άλλοι να λένε ότι εμείς δεν φταίμε και βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω και να την πληρώνει ο κεντρικός παρουσιαστής. Μου είπαν ότι στην παρούσα φάση δεν είχαν κάτι για μένα. Ίσως οι άνθρωποι να το έκαναν και για να με προστατεύσουν, τώρα που είναι νωρίς, να μιλήσεις. Την πρόταση από τον Μένιο την δέχτηκα ακριβώς την επόμενη μέρα, οπότε το ξέχασα γρήγορα. Μπορεί μεν να είχα πληγωθεί γιατί είπα πως θα αλλάξω τώρα τηλεοπτικό σπίτι, εγώ είμαι παιδί του Alpha, πώς θα φύγω; Αλλά αρχίζοντας να μιλάω για το καινούργιο και δέχτηκα και μια πρόταση καλύτερη από την προηγούμενη, από πολλές απόψεις, το ξεπέρασα και είμαι εδώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη».