Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν έχω προσωπικά με κανέναν!»

Τι απάντησε η παρουσιάστρια για τη Μαίρη Συνατσάκη;
Μετά την αιφνιδιαστική επίθεση της Κατερίνας Καινούργιου στην Μαίρη Συνατσάκη χθες μέσα από την επομπή «Όλα Παίζουν», η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε τη δική της απάντηση. Προσπαθώντας να χαλαρώσουν την κακή ενέργεια που συσσωρεύτηκε η Μπέττυ Μαγγίρα βγήκε με ανακατωμένα μαλλιά στην έναρξη της σημερινής εκπομπής.

«Μπέττυ δε θέλω να σε στεναχωρήσω αν το έκανες για τάση, αλλά αυτό είναι λίγο αχτένιστο.» 

«Τι λέτε βρε παιδιά, απλά έτυχε να με χτενίσει ο Σπύρος που είναι κολλητός της Μαίρης. Συμβαίνουν αυτά στη showbiz, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια» απάντησε η Μπέττυ και η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε αφορμή για να μιλήσει για την έκταση που πήρε το θέμα.

«Απλά Σπύρο να σου πω ότι δε φταίει η κακομοίρα, εμένα έπρεπε να κακοχτενίσετε σήμερα. Να σας πω ότι επειδή εμείς κάνουμε μια σχολιαστική εκπομπή που τελειώνει και μετά πάμε στα σπίτια μας, ειλικρινά δεν ήθελα να στεναχωρήσω κανέναν, αν στεναχώρησα πραγματικά λυπάμαι γιατί στεναχωρήθηκα κι εγώ. Για το αν έχω ήθος και πόσο κυρία είμαι το ξέρω πολύ καλά εγώ και το αποδεικνύω κιόλας. Οπότε ας μείνει εδώ, ας τελειώσει για να μην έχουμε διάφορα. Να είμαστε καλά, αγάπη πάνω από όλα και δεν έχω προσωπικά με κανέναν.