Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχομαι συνέχεια απειλητικά μηνύματα επειδή στήριξα την Ελεονώρα Μελέτη»

Κατερίνα Καινούργιου

"Γιατί υπάρχουν όλες αυτές οι συνωμοσίες;" αναρωτιέται η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε απειλητικά μηνύματα που δέχεται από ψεύτικους λογαριασμούς αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Αφορμή για αυτά, όπως αποκαλύπτει η παρουσιάστρια, στάθηκε η δημόσια στήριξη στην Ελεονώρα Μελέτη.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου εκμυστηρεύτηκε πως «δέχομαι συνέχεια μηνύματα απειλητικά στα social media, δεν σας κάνω πλάκα, επειδή στήριξα την Ελεονώρα ότι υπονοώ άλλες παρουσιάστριες και άλλη παρουσιάστρια. Δηλαδή γράφουν τα χειρότερα και το έχουν πάει σε προσωπικό».

«Δέχομαι συνέχεια μηνύματα από ψεύτικους λογαριασμούς επειδή ξαφνικά βγήκα και είπα κάτι. Δεν υπονοώ καμία άλλη παρουσιάστρια, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Στήριξα μια παρουσιάστρια που πιστεύω ότι είναι εξαιρετική, επιτυχημένη και ήταν αδικία αυτό που έγινε στο πρόσωπο της. Μέχρι εκεί».

«Γιατί υπάρχουν όλες αυτές οι συνωμοσίες; Δηλαδή πραγματικά, δεν ξέρω. Δεν πρέπει να λες τίποτα πια» πρόσθεσε, επίσης, η Κατερίνα Καινούργιου στην ψυχαγωγική της εκπομπή στον Alpha.