Κατερίνα Καινούργιου: «Χθες το βράδυ μιλήσαμε με μηνύματα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και του είπα…»

Κατερίνα Καινούργιου
Τα σχόλια για τις συνεντεύξεις του και τα μηνύματα που αντάλλαξαν το βράδυ Κατερίνα Καινούργιου και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τη συνέντευξη του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη σε εβδομαδιαίο περιοδικό, αποκάλυψε το λόγο που δεν έχουμε δει ακόμα τον πρώην παίκτη του Survivor στην εκπομπή της.

«Μίλησα και μας γράφουν παντού, ακόμα και κάτω από τις φωτογραφίες και μας λένε γιατί δεν τον έχετε καλέσει ακόμα. Εγώ δεν ήθελα να του κάνουμε μια τηλεφωνική συνέντευξη, ήθελα να έρθει στο πλατό. Δυστυχώς ο Μάριος δεν μπορεί να έρθει στο πλατό μέχρι την Παρασκευή που είμαστε εμείς, γιατί Παρασκευή συγκεκριμένα φεύγει το πρωί από την Κύπρο και πάει στην Μύκονο.

Τη Δευτέρα έφυγε πάρα πολύ νωρίς για να πάει στην Κύπρο οπότε πάλι δεν μπορούσε να έρθει. Εγώ αυτό που του είπα, επειδή μιλήσαμε χθες το βράδυ με μηνύματα και του λέω στην πρώτη εκπομπή, πότε ξεκινάμε, 11 Σεπτέμβρη; Δεν θα κλείσεις πουθενά θα σταματήσεις να δίνεις συνεντεύξεις και θα έρθεις να κάτσεις στον καναπέ να τα πούμε οι δυο μας. Και έκλεισε μου λέει «δεν εμφανίζομαι πουθενά μέχρι τις 11 Σεπτέμβρη θα έρθω σε εσένα».

Ο οποίος μου είπε χθες ότι έχει και πολλές επαγγελματικές προτάσεις από την Ελλάδα, τηλεοπτικές» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.