Κατερίνα Καινούργιου: «Άρχισε να γδύνεται και να μας κυνηγάει»

Κατερίνα Καινούργιου

Η σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για την επίθεση που είχε δεχτεί από επιδειξία, σε ηλικία 8 ετών.

Με αφορμή συνέντευξη της Σοφία Βόσσου, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια εξομολόγηση για ένα περιστατικό που είχε βιώσει όταν ήταν 8 ετών. Ενώ έπαιζε στην πιλοτή της πολυκατοικίας με μια φίλη της, δέχτηκαν επίθεση από έναν επιδειξία.

«Ήρθε ένας κύριος με καπαρντίνα και κρατούσε και έναν φάκελο. μας ρωτούσε αν γνωρίζουμε πού υπάρχει τουαλέτα. Λέμε εμείς «όχι» και χτυπάμε το κουδούνι γιατί αρχίσαμε να φοβόμαστε. Άρχισε να γδύνεται και να μας κυνηγάει. Το σπίτι μας είχε στην είσοδο τζαμαρία. Είχε γδυθεί και καθόταν πάνω στην τζαμαρία και…

Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν κλέφτης. Κάποια στιγμή γυρίζω τον κοιτάω και είχε γδυθεί, ήταν πάνω στην τζαμαρία και παθαίνω σοκ μαζί με το κοριτσάκι. Νομίζαμε ήταν ένας ο οποίος ήθελε να μας κλέψει τα ποδήλατα, δεν καταλάβαινα», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Προσπαθούσαν να μάθουν οι γονείς μας τι συνέβη και μας ρωτούσαν αν μας πλησίασε και αν μας άγγιξε. Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να το πούμε με τους γονείς μας. Στη συνέχεια ήρθε και η αστυνομία, τους πήραν τηλέφωνο για να μην γίνει κάτι και σε άλλα παιδάκια. Θυμάμαι με πόσο ευγενικό τρόπο είχε έρθει η αστυνομία στο σπίτι, χωρίς να μας πάνε στο τμήμα», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.