Κατερίνα Καινούργιου: «Αν δεν του αρέσει του Βασάλου εκεί που είναι, ας πάει κάποιος άλλος που το έχει πραγματικά ανάγκη»

Κατερίνα Καινούργιου

"Ξέρετε πόσα παιδιά μου στέλνουν καθημερινά μηνύματα και μου ζητάνε δουλειά; Πληρώνεται για να είναι εκεί, δεν το κάνει τσάμπα".

Τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου Βασάλου μέσα από τη διαδικτυακή του εκπομπή στο YouTube σχολίασαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της το πρωινό της Τρίτης (9/4). Η ατάκα που πυροδότησε τη συζήτηση στο πάνελ ήταν: «Είμαι πολύ σφιγμένος στην τηλεόραση, γιατί δεν έχω χώρο. Κάποιες φορές κάνω πράγματα στην τηλεόραση που δεν συμφωνώ 100% αλλά ξέρω ότι θα με οδηγήσουν κάπου».

«Μιλάει αυθόρμητα και τον καταλαβαίνω αλλά από την άλλη, αν δεν του αρέσει εκεί που είναι, καλύτερα να πεις: ας έρθει ένας άλλος που το έχει πραγματικά ανάγκη. Ξέρετε πόσα παιδιά μου στέλνουν καθημερινά μηνύματα και μου ζητάνε δουλειά; Το λέω επειδή πληρώνεται ο Κωνσταντίνος για να είναι εκεί, δεν το κάνει τσάμπα», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κατά καιρούς έχουμε ακούσει πολλούς να λένε ότι ασφυκτιούν στη δουλειά, ότι δεν περνάνε καλά στη δουλειά αλλά κάνουν τα πάντα για να είναι σε αυτή τη δουλειά. Στην προκειμένη περίπτωση, του Βασάλου μια χαρά του έχει πάει», σχολίασε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Επίσης, νομίζω ότι του δίνεται χώρος στην εκπομπή της Σίσσυς. Αν έχεις ένα πρόβλημα, πας και το συζητάς», επισημαίνει η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να τονίζει:

«Δεν ήξερε πού πήγαινε; Αν θυμάστε καλά, ο Βασάλος ήταν στο «Χαμογέλα και Πάλι», έφυγε για να πάει στο Survivor και μετά ξαναγύρισε, ενώ αρχικά είχε ακουστεί ότι θα πήγαινε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου».

«Κάποιοι μπορεί όχι αλλά οι περισσότεροι που είμαστε εδώ είμαστε για βιοποριστικούς λόγος αλλά και το αγαπάμε αυτό που κάνουμε», κατέληξε στο σχόλιό της η Κατερίνα Καινούργιου.