Κατερίνα Καινούργιου: «Αν δεν ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ίσως να μην ήμουν εδώ σήμερα»

Καινούργιου Αρναούτογλου

Η Κατερίνα Καινούργιου περιγράφει το άγνωστο περιστατικό που τη συνδέει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη γνωριμία και την πρώτη της συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Με αφορμή τη συνέντευξή του στην κάμερα του Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να αναφερθεί στην εμπιστοσύνη που της έδειξε στο ξεκίνημά της ως ρεπόρτερ στον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί».

«Εγώ τον Γρηγόρη τον αγαπάω πάρα πολύ, τον σέβομαι απεριόριστα και έχει βοηθήσει πάρα πολλά νέα παιδιά. Θυμάμαι ακόμα τη στιγμή που τον γνώρισα. Εγώ τότε ήμουν στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ μαζί του ως ρεπόρτερ», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ενώ λοιπόν είχα πάει για πρακτική στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, έγινε κάτι με τον παραγωγό και μου λένε ότι δε μπορούμε νομικά να έχουμε παιδιά που κάνουν πρακτική, θα πρέπει να φύγεις. Και τότε μπήκε μπροστά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Έλενα Κατραβά και μου λένε: θα είσαι στην ομάδα μας κανονικά με μισθοδοσία. Ήταν τα πρώτα μου λεφτά», περιγράφει στη συνέχεια.

«Αν δεν ήταν ο Γρηγόρης, εγώ μπορεί να μην ήμουν εδώ τώρα. Με στήριξε πάρα πολύ, τον αγαπώ ιδιαιτέρως, είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση», τονίζει η παρουσιάστρια του Alpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε κλείνοντας την τοποθέτησή της: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν εξαιρετικός συνεργάτης αλλά και απαιτητικός. Αν κάποια φορά μπορεί να φωνάξει, έχει απόλυτο δίκιο. Και μιλάμε τώρα για 70% νούμερα τηλεθέασης».