Κατερίνα Γκαγκάκη: Πώς έληξε η συνεργασία με τον ΑΝΤ1;

«Το ήξερα ότι θα γίνει. Αυτό που δεν φανταζόμουν είναι ότι πραγματικά αλλάζει ένα κομμάτι, πρέπει να περάσεις και από μία θλίψη».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη επισκέφθηκε την εκπομπή “Στα καλά καθούμενα” και μίλησε για όλα με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Πολύ ενδιαφέρον είχαν τα όσα είπε για το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 και την επόμενη μέρα…

Το τέλος και η θλίψη

«Δεν μπορώ να πω ότι ήταν έκπληξη για μένα, γιατί όπως καταλάβατε, ήταν κάτι που το παρακολουθούσα ποιο θα είναι το νέο μοντέλο. Αυτό που δεν φανταζόμουν είναι ότι πραγματικά αλλάζει ένα κομμάτι, πρέπει να περάσεις και από μία θλίψη. Δεν την έχω περάσει γιατί εργάζομαι ακόμα κανονικά. Πρόθεση όλων μας είναι να έχουμε κάποιου είδους συνεργασία στο μέλλον. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν θα είμαι ή θα είμαι σε αυτό το κομμάτι. Την εργασιακή σχέση που είχα μέχρι πρότινος δεν θα την έχω.

Γνώριζα ότι θα γινόταν εκείνες τις μέρες. Για λίγη ώρα μετά αισθάνθηκα ακριβώς όπως αισθανόμουνα όταν με πήραν στο γραφείο και μου είπαν μια Πέμπτη ότι πέθανε η μαμά μου. Είναι ένα πράγμα που μουδιάζεις και κόβεται ένα κομμάτι. Το ήξερα ότι θα γίνει. Την ώρα που αλλάζει και το έχεις χειροπιαστά, μαζεύτηκε μετά και η ομάδα»…

“Μπορεί να μην έπαιρνα ποτέ την απόφαση”

«Σε 5 χρόνια δεν με έβλεπα εκεί… Είναι ηλικιακό. Στα 48, 49, 50 δεν βρίσκω ότι χρειάζεται να έχεις συγκεκριμένη θέση γιατί υπάρχουν άνθρωποι με πιο σύγχρονες απόψεις και αντίστοιχη εμπειρία. Την απόφαση να πω από αύριο θα συνεργαζόμαστε αλλιώς, μπορεί να μην την έπαιρνα ποτέ». 

Η επόμενη μέρα

«Από πλευράς επιχείρησης, όσο συναίσθημα και ρομαντισμό να έχει, πρέπει να δεις αν αυτό το πράγμα είναι βιώσιμο ή όχι. Αυτό που μπορεί να ενισχύση η αγάπη είναι αυτή τη δουλειά να τη μερουσιώσεις και να την εξελίξεις με τον ίδο άνθρωπο σε κάτι άλλο. Αυτό είναι κάτι που έχει συζητηθεί και έχει προταθεί».

https://www.youtube.com/embed/1knE2Q8YK0w