Κατερίνα Γκαγκάκη: «Εγώ διάλεξα την Sunny Μπαλτζή για το show κι εκείνη βγήκε το ίδιο βράδυ…»

Κατερίνα Γκαγκάκη

Ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση των δύο γυναικών;

Στην παρέα του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε τη νύχτα της Τρίτης και η Κατερίνα Γκαγκάκη. Μεταξύ αυτών που συζήτησαν ήταν και η κόντρα της με την Sunny Μπαλτζή.

Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει στον Θέμο: «Όταν έγινε το πρώτο X Factor με φώναξαν για κριτική επιτροπή. Ήμουν λίγο επιφυλακτική γιατί είχε γίνει και όλος αυτός ο χαμός. Μετά από πίεση δώσαμε τα χέρια και ήταν να είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής. Κάθομαι σπίτι μου, ανοίγω την τηλεόραση και ποια βλέπω στη θέση μου; (σ.σ. Την Κατερίνα Γκαγκάκη). Καταλαβαίνεις τώρα τι διαπλοκή υπάρχει. Τη δουλειά την έχασα, τον Γιάννη δεν θα τον χάσω».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε τα εξής: «Επειδή είμαι σύμβουλος στο Mega Κύπρου φτιάξαμε μαζί την επιτροπή στο Like A Star. Όταν ήταν να καταλήξουμε στα πρόσωπα είπαμε ότι χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο που να είναι γνώστης της μουσικής, είδαμε δυο τρία ονόματα και λέμε αυτό. Άρχισαν να κοιτιούνται όλοι και μου λένε «Την θες σίγουρα»; Και λέω «Δεν γνωριζόμαστε και θέλω τρελά». Το ίδιο βράδυ βγαίνει στην εκπομπή σου και… τα έμαθα κι εγώ».