Κατερίνα Γιατζόγλου: «Τα έχω πληρώσει όλα, το να μιλήσεις την ώρα που γίνεται υπάρχει πέναλτι»

Κατερίνα Γιατζόγλου

"Ήταν πάρα πολύ γνωστό. Δεν πήγαινα ποτέ. Δεν τους έχω κάνει ποτέ συνεντεύξεις ούτε όταν ήμουν στο Mega ούτε στον ΑΝΤ1. Ήμουν το στραβόξυλο." δήλωσε η Κατερίνα Γιατζόγλου.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου έδωσε συνέντευξη στο Τι Λες Τώρα! και στη Νάντια Ρηγάτου και μίλησε για το πως απέφευγε να συναναστραφεί με όσους σήμερα κατηγορούνται για το #metoo και για τις παρενοχλήσεις που η ίδια έχει δεχθεί και πόσο αυστηρά τις πλήρωσε.

«Όλοι ήξεραν. Εγώ όμως δεν πήγαινα πουθενά και δεν φωτογραφιζόμουν μαζί τους. Δεν ήθελα να έχω σχέσεις. Ήταν πάρα πολύ γνωστό. Δεν πήγαινα ποτέ. Δεν τους έχω κάνει ποτέ συνεντεύξεις ούτε όταν ήμουν στο Mega ούτε στον ΑΝΤ1. Ήμουν το στραβόξυλο.» ανέφερε η Κατερίνα Γιατζόγλου για το Me Too.

«Ναι ήταν αυτά του τύπου αστεία, υπονοούμενα. Εμένα είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος που δεν… Τα έχω πληρώσει όλα. Το να μιλήσεις την ώρα που γίνεται, υπάρχει πέναλτι. Έχω χάσει πολλές δουλειές. Δεν το έχω μετανιώσει. Έχω χάσει καριέρες, μία στον κινηματογράφο και μία στην τηλεόραση» συμπλήρωσε η Κατερίνα Γιατζόγλου για τις παρενοχλήσεις που δέχθηκε η ίδια.