Κατερίνα Γιατζόγλου: «Είχα χάσει τη χαρά μου για δέκα χρόνια»

Δείτε όλα όσα εξομολογήθηκε.

Στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» του Θανάση Πάτρα ήταν καλεσμένη η Κατερίνα Γιατζόγλου που μίλησε για το βιβλίο «Η τέχνη της χαράς» που έγραψε και εξήγησε ότι προχώρησε στην συγγραφή του, μετά από προσωπική της εμπειρία που έζησε, καθώς όπως είπε, έχασε τη χαρά της για πάνω από δέκα χρόνια.

«Εάν δεν γράψεις εσύ για την χαρά που έχεις χάσει, ποιος θα γράψει; Μόνο αν χάσεις τη χαρά σου για πάρα πολλά χρόνια, εγώ την είχα χάσει για πάνω από δέκα χρόνια, μπορείς να γράψεις γι' αυτήν. Ο λόγος που το έκανα ήταν για να κάνω την ψυχοθεραπεία μου, να δουλέψω εμένα και όταν είδα ότι πιάνει σε μένα και άλλαξα ριζικά, γιατί να μην πω το μυστικό σε όλους; Μου αρέσει να μεταδίδω στον κόσμο πράγματα που τα έχω ψάξει και πόσο μάλλον να μοιράζεσαι τα μυστικά της χαράς.

Έγινα καλύτερος άνθρωπος μετά από αυτό. Μετά από μια μεγάλη δυσκολία, δεν πρέπει να γίνεσαι πικρός, πρέπει να γίνεσαι καλύτερος. Υπάρχουν άνθρωποι που μετά από μια μεγάλη δυσκολία γίνονται ξινοί, στιφοί, πικροί. Όλες οι δυσκολίες έρχονται για να μας μάθουν κάτι. Οτιδήποτε εμπόδιο έρχεται στη ζωή μας γιατί είναι μάθημα. Αν δεν γίνεις καλύτερος, θα στο ξαναφέρει η ζωή το μάθημα. Το πρόβλημα που πέρασα είχε να κάνει με συνθήκες ζωής. Δεν έχει να κάνει αν ήταν με το γάμο μου ή όχι, έχει να κάνει με πολύ δύσκολες, με αδιανόητες».