Κατερίνα Γερονικολού – Ορέστης Τζιόβας: Το κυνήγι από τους παπαράτσι και οι φωτογραφίες

Κατερίνα Γερονικολού

"Εγώ εκτέθηκα αρκετά στα media παλαιότερα, έτσι όπως ξεκίνησα την καριέρα μου ως ηθοποιός και ως πιο δημόσιο πρόσωπο. Ξεκίνησε λίγο... όχι όπως θα ήθελα ακριβώς..."

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Ορέστης Τζιόβας έχουν βρεθεί και οι δύο στο στόχαστρο των παπαράτσι για τις προσωπικές τους ζωές, ενώ κάποιες φορές η σχέση τους με τα μέσα ήταν κάπως εχθρικές. Καλεσμένοι στο Πρωινό, οι δυο τους εξομολογήθηκαν σχετικά στη Φαίη Σκορδά.

«Έχω ένα χιούμορ σαν άνθρωπος το οποίο δεν περνάει πολύ εύκολα μέσα από τα media, φαίνεται λίγο σαν ειρωνεία. Εγώ εκτέθηκα αρκετά στα media παλαιότερα, έτσι όπως ξεκίνησα την καριέρα μου ως ηθοποιός και ως πιο δημόσιο πρόσωπο. Ξεκίνησε λίγο… όχι όπως θα ήθελα ακριβώς, οπότε αυτό με κάνει να είμαι λίγο πιο αμυντικός», ανέφερε ο Ορέστης Τζιόβας.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Γερονικολού δηλώνει έκπληκτη επειδή: «Εγώ νόμιζα ότι αυτά που έβλεπα ήταν στημένα. Πίστευα ότι είναι λίγες οι περιπτώσεις την Ελλάδα που επειδή συγκεντρώνουν ένα πολύ μεγάλο μέρος της δημοσιότητας έχουν ανθρώπους που τους κυνηγούν».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…