Κατερίνα Γερονικολού: «Δυστυχώς με τον Γιάννη είμαι προστατευμένη στον χώρο»

Κατερίνα Γερονικολού

"Θα έπρεπε να ήμουν προστατευμένη είτε έχω σύντροφο δημόσια είτε έχω σύντροφο ιδιωτικά" τόνισε η Κατερίνα Γερονικολού.

Συνέντευξη στο MEGA Καλημέρα παραχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού, το πρωί της Τρίτης, η οποία και μίλησε στην Ελένη Μουστάκη με αφορμή τη συνέχιση της κωμικής σειράς «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ». Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η πανέμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στη σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη καθώς και το metoo.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γερονικολού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δυστυχώς από τότε που έχει μπει ο Γιάννης στη ζωή μου είμαι πραγματικά πολύ προστατευμένη στον χώρο. Και το δυστυχώς το λέω μόνο και μόνο γιατί δεν θα έπρεπε να ήταν έτσι. Θα έπρεπε να ήμουν έτσι κι αλλιώς προστατευμένη. Είτε έχω σύντροφο δημόσια είτε έχω σύντροφο ιδιωτικά. Η αλήθεια είναι όμως πως ναι, νιώθω πως έχω μια προστασία και μια ομπρέλα που με περικλύει και δεν μπορούν να με πειράξουν».

«Δεν αισθανόμουν αδύναμη, αισθανόμουν απλώς ότι κάτι το είχα αποκρύψει. Τώρα με το metoo νομίζω ότι απλά με γνώρισε ο παραέξω κόσμος λίγο περισσότερο. Αυτό. Αλλά δεν το έκανα για να με γνωρίσουν περισσότερο. Ότι είπα το είπα για να αποκτήσουμε θάρρος όλες οι γυναίκες» συμπλήρωσε η Κατερίνα Γερονικολού στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.