Κατερίνα Γερονικολού: «Αυτή τη στιγμή δε με φοβίζει ότι είμαστε πολύ μαζί, δεν ξέρω τι θα σου πω σε έναν χρόνο»

Κατερίνα Γερονικολού

"Αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, είμαι πολύ ατυχή γιατί δεν ξέρω να μαγειρεύω!"

Μια εφ’ όλης συνέντευξη παραχώρησαν στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Οι δυο τους αποκάλυψαν κρυφές πτυχές της σχέσης τους.

«Είμαι σεφ στην ταινία, να ‘ναι καλά ο Λάμπρος Βακιάρος που στηρίζει την προσπάθεια με τις γνώσεις του! Οπότε έχει μαγειρέψει στο γύρισμα ο Λάμπρος, το φαγητό έχει γίνει ανάρπαστο. Το δικό μου δεν ξέρω αν θα ήθελαν να το φάνε! Από την αρχή είπαμε ότι θα κάνουμε μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού αυτή την ταινία! Μπορεί να είναι αγχωτικό το ότι δουλεύω με την Κατερίνα, από την άλλη έχεις και την ευκαιρία να δεις τον άνθρωπο σου! Δουλεύουμε 14 – 15 ώρες τη μέρα, τουλάχιστον ας βρισκόμαστε στο πλατό ή στο θέατρο να πούμε δύο – τρεις κουβέντες! Η Κατερίνα έχει ζήσει το σενάριο από την αρχή του, οπότε με βοηθάει και τη βοηθάω σε πολλά πράγματα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Δεν κάνουμε πρόβες στο σπίτι, αλλά βοηθάμε ο ένας τον άλλο γενικότερα! Αυτή τη στιγμή δε με φοβίζει ότι είμαστε πολύ μαζί, δεν ξέρω τι θα σου πω σε έναν χρόνο, αλλά αυτή στιγμή νιώθω απίστευτα όμορφα γιατί δεν χρειάζεται να χωριστούμε για να δουλέψουμε! Έτυχε να δουλέψουμε μαζί και στο θέατρο, είχε έρθει ο Γιάννης μαζί μου όταν μου διάβαζε η Μιμή το έργο και ξαφνικά της ήρθε η ιδέα να παίξει και ο Γιάννης. Αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, είμαι πολύ ατυχή γιατί δεν ξέρω να μαγειρεύω! Είναι η ευκαιρία του Γιάννη σε αυτή την ταινία να μάθει να μαγειρεύει», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γερονικολού.