Κατερίνα Διδασκάλου: Τι σκέφτεται κάθε πρωί για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες;

Κατερίνα Διδασκάλου

"Δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου τον ρόλο σε σχέση με μένα με τα δικά μου παιδιά, καθόλου. Δεν το κάνω ποτέ".

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι η «Μυρσίνη Σεβαστού» στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με το σενάριο, είναι η αριστοκράτισσα του χωριού, η οποία είναι σύζυγος του Δούκα. Έχει μεγάλες βλέψεις για τα παιδιά της και μισεί με πάθος την Ελένη και τις αδελφές της, καθώς πιστεύει πως αυτές ευθύνονται για τον θάνατο του γιου της Σέργιου. Για να αποδείξει την ενοχή των κοριτσιών, φέρνει στο χωριό τον Θωμά Κυπραίο. Η σχέση της μαζί του όμως πρόκειται να κλονίσει συθέμελα τον γάμο της.

«Νομίζω ότι το κοινό έχει αγκαλιάσει τις Άγριες Μέλισσες γιατί είναι μια δουλειά υψηλής αισθητικής. Βλέποντας το σενάριο ήξερα ότι θα γίνει επιτυχία, ακριβώς επειδή δεν υποτιμά τη νοημοσύνη μας και κατ’ επέκταση, τη νοημοσύνη του κοινού. Έχουμε καιρό να παίξουμε σε τέτοιο ελληνικό σίριαλ εμείς οι ηθοποιοί», αναφέρει η Κατερίνα Διδασκάλου στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη. Για τον ρόλο της, η ηθοποιός λέει: «Κανείς δεν είναι απόλυτα κακός στη σειρά. Απόλυτα κακός είναι ο Κυπραίος, αλλά κι αυτός ακόμα έχει άλλα πράγματα από πίσω. Κάθε πρωί, φεύγοντας για το γύρισμα, λέω «ακόμα μια μέρα στη ζωή της Μυρσίνης», γιατί αποστασιοποιούμαι τελείως. Δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου, επειδή έχουν συμβεί τόσα τραγικά και δυσάρεστα στη ζωή της. Δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου τον ρόλο σε σχέση με μένα με τα δικά μου παιδιά, καθόλου. Δεν το κάνω ποτέ».

«Η Μυρσίνη είναι εντυπωσιακό το πόσο πολύ να μαλακώσει. Έχω κλάψει ήδη με δέκα διαφορετικούς τρόπους, αν δεν είναι αυτό μαλάκωμα τι είναι;», αναρωτιέται η Κατερίνα Διδασκάλου.