Κατερίνα Δαλάκα: Η νικήτρια του Survivor Ελλάδα Τουρκία επέστρεψε…

Κατερίνα Δαλάκα

"Ήταν πολύ καλά τα χρήματα και δόξα τω Θεώ έχω βγει πάρα πολύ κερδισμένη από αυτό το παιχνίδι".

Η Κατερίνα Δαλάκα, η μεγάλη νικήτρια του Survivor Ελλάδα Τουρκία, επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο Μιχάλης Πλεμμένος, με την κάμερα του Happy Day, την συνάντησε στο αεροδρόμιο και αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις της…

«Είναι θέμα προσπάθειας και κόπου, είναι όλα στο χέρι μας νομίζω. Χαίρομαι που τα κατάφερα και θέλω να το αφιερώσω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου όλον αυτόν τον καιρό και τους αγαπώ πάρα πολύ».

Τα χρήματα που πήρε η Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor

«Οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι, οπότε είναι μια μεγάλη ευκαιρία σε τέτοια ηλικία να έχει κάποιος ένα τέτοιο χρηματικό ποσό. Νομίζω ότι θα κάνω πάρα πολύ άνετα την προετοιμασία μου, χωρίς να έχω το οποιοδήποτε άγχος. Θα βοηθήσω την οικογένειά μου και ανθρώπους που έχουν ανάγκη και από εκεί και πέρα, μακάρι να έρθουν όλα καλά και να κάνω και κάποια επένδυση. Θα δείξει…

Όλοι λένε ότι θέλουν. Φυσικά και είχα μια πάρα πολύ καλή πρόταση, αλλά αν δεν εξακριβώσει κάποιος το ποσό δεν μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ήταν πολύ καλά και δόξα τω Θεώ έχω βγει πάρα πολύ κερδισμένη από αυτό το παιχνίδι».

Ποια είναι η σχέση της με τον Ατακάν;

«Όταν κάποιος θέλει να βγάλει κάτι συγκεκριμένο, θα προωθήσει το κάτι συγκεκριμένο. Φυσικά και υπάρχουν φιλίες και με τους υπόλοιπους, και με τον Γιουσούφ είμαι πάρα πολύ φίλη».

Η επόμενη μέρα μετά το Survivor

«Θα ξεκουραστώ 2-3 βδομάδες και θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου για την επόμενη χρονιά».

Κατερίνα Δαλάκα: Τα χρήματα που πήρε από το Survivor ζαλίζουν…