Κατερίνα Χέλμη: Η περιγραφή που έκανε τη Ναταλία Γερμανού να βουρκώσει

Η ηθοποιός επέστρεψε μετά από 50 χρόνια στο στούντιο που γυρίστηκαν «Τα κόκκινα φανάρια».

Έπειτα από 50 χρόνια η Κατερίνα Χέλμη επέστρεψε στα στούντιο όπου γυρίστηκε η ταινία «Τα Κόκκινα Φανάρια» με μεγάλη συγκίνηση, η 75χρονη ηθοποιός θυμήθηκε κινηματογραφικές της στιγμές και ανθρώπους που ήταν δίπλα της με μεγάλη συγκίνηση και αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού τις σκέψεις της πίσω από την απόφαση της να μην κάνει παιδιά:
«Είχα πολύ ωραίους γονείς. Ο πατέρας μου μας φρόντιζε σα μάνα και πατέρας, γιατί η μάνα μου ήταν πολύ μικρότερη του και την έλεγε «έχω κι ένα τρίτο παιδί». Μετά από τόση μεγάλη αγάπη, λέω και ποιος είναι αυτός ο πατέρας που θα κάνει το παιδί μου ευτυχισμένο.»

Η συγκίνηση της ηθοποιού ήταν μεγάλη στη διάρκεια της συνέντευξης ενώ τα λόγια της για τον πατέρα της έκαναν την Ναταλία Γερμανού να βουρκώσει:
«Ο πατέρας μου ερχόταν στη γενική των παραστάσεων για να μου πει και πράγματα, διότι αυτοί οι άνθρωποι εκείνης της εποχής από τα νιάτα τους, βλέπαν πολύ θέατρο κι είχαν μια κρίση που εμένα μου άρεσε. Όταν έπαιξα στο Ηρώδειο με τον Κιμούλη «Ιφιγένεια εν Ταύροις» κάτω στα καμαρίνια ο πατέρας μου με σήκωσε στα χέρια ψηλά και και ήταν 75-76 χρονών. Το ίδιο θα έκανε και ο δικός σου εφόσον έβλεπε μια τέτοια δύναμη, μια τέτοια επιτυχία, κάτι πρωτόγνωρο, για μένα»

https://www.youtube.com/embed/BKG_c4eucoA