Η Κατερίνα Χαλικιά «αδειάζει» τους συμπαίκτες της: «Ξαφνικά δυο μέρες πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητα μου…»

Κατερίνα Χαλικιά

Τι είπε η Κατερίνα Χαλικιά σε σχέση με τις συμπεριφορές από τους συμπαίκτες της και την υποψηφιότητα της;

Η Κατερίνα Χαλικιά αποκαλύπτει πως υπήρξε παρασκήνιο στην υποψηφιότητα που οδήγησε στην έξοδο της από το Survivor. Η μπασκετμπολίστρια ανέφερε πως η ψήφος της Ξένιας προς εκείνη δεν ήταν 100% δική της απόφαση, αλλά ήταν υποκινούμενη από άλλους παίκτες των Διασήμων.

[dfp_ads id=236982]

«Όσο ήμουν στο παιχνίδι δεν είχαν καμία σχέση η Ξένια με την Κατερίνα. Πιο πολύ με την Ελένη μιλούσε η Κατερίνα. Ξαφνικά δυο μέρες πριν ανακοινωθεί η δική μου υποψηφιότητα στο συμβούλιο του νησιού, άλλαξαν συμπεριφορά απέναντι μου. Η Ξένια βασικά. Λιγότερο η Κατερίνα και εκεί κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Βλέποντας τα επόμενα επεισόδια, σαν να με επιβεβαιώνουν, θεωρώ ότι έπαιξε ένα σενάριο στην υποψηφιότητα μου. Δεν ξέρω ποιος την καθοδήγησε ακριβώς. Έχω κάτι στο μυαλό μου.

Δεν ήταν 100% απόφαση της Ξένιας να με ψηφίσει. Με την Ξένια είχαμε πολύ ωραία σχέση και ξαφνικά κόπηκε αυτό. Άλλαξε συμπεριφορά. Την ώρα που πήρε την ασυλία η Ξένια είδα κάποιες συμπεριφορές από δυο – τρία άτομα. Σίγουρα από γυναίκα/ες και ίσως από έναν άντρα επηρεάστηκε. Το είδα μπροστά μου. Ήταν τελείως ψεύτικο. Είδα την ώρα που πήρε την ασυλία, τρία άτομα, από εκεί που δεν έκαναν ποτέ παρέα, να είναι συνέχεια μαζί.

Εγώ είχα δείξει ότι έχω βρει τα πατήματα μου και ένιωθα πολύ δυνατή, όπως και άλλα παιδιά, απλά θεωρώ ότι συμφέρει στο παιχνίδι να διώχνεις τους δυνατούς από την αρχή», ανέφερε η Κατερίνα Χαλικιά.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!