Καταγγελία σοκ από παίκτη του Master Chef: Με εξευτέλισαν.Με πληροφόρησαν μπροστά σε όλους πως έχω AIDS.

Βίντεο: Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Πρωινή Μελέτη"

Η καταγγελία, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε σήμερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο παίκτης επιλέχθηκε από την παραγωγή ελληνικού ριάλιτι και μπήκε στην τελική 20άδα. 

Λίγο πριν μπει ωστόσο, του ζητήθηκε να κάνει κι εκείνος, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες, εξετάσεις αίματος.

Ο ίδιος λέει ότι κανείς από την παραγωγή δεν ενημέρωσε του συμμετέχοντες, ότι θα εξεταστούν και για AIDS, όπως πρέπει να γίνεται βάσει νόμου.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο παίκτης είναι θετικός, ενώ ο ίδιος δεν το γνώριζε μέχρι τότε – τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει.

Σύμφωνα πάντα με τον παίκτη που καταγγέλλει και ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος του, οι άνθρωποι της παραγωγής, του είπαν ότι έχει δύο επιλογές: Είτε να ανακοινώσει στους συμπαίκτες του ότι έχει AIDS, είτε να κοιμάται σε ξεχωριστό δωμάτιο, με δικό του μπάνιο.

Τελικά ο παίκτης έφυγε από το παιχνίδι και θα κινηθεί δικαστικά…

Η δικηγόρος του, με την οποία επικοινώνησε το TLIFE, δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ότι πρόκεται για την συγκεκριμένη εκπομπή, ωστόσο δήλωσε ότι ο εντολέας της θα προβεί σε μηνύσεις τόσο κατά  της εταιρείας παραγωγής της εκπομπής όσο και κατά της  κλινικής που παραβίασε το ιατρικό απόρρητο και πληροφόρησε τρίτους,  ότι ο παίκτης βρέθηκε θετικός στον ιό του AIDS.
 

Δείτε τι ειπώθηκε για το θέμα, στην εκπομπή »Πρωινή Μελέτη»