Κατακεραύνωσε στο House of fame ο Άρης την Μαριάννα – «Σήκω και φύγε μόνη σου»

House of fame

Έξω από τα δόντια μίλησε ο σπουδαστής του House of fame στην Μαριάννα Κάρα!

Ένα απρόσμενο ξέσπασμα είχε στο House of fame της Παρασκευής, στο απογευματινό επεισόδιο ο Άρης Βανταράκης προς την συμπαίκτρια του, Μαριάννα Κάρα. Ο νεαρός σπουδαστής της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ δεν μάσησε, δε, στιγμή τα λόγια του.

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο επεισόδιο του House of fame, o Άρης Βανταράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επιμένεις πως όταν η ίδια η καθηγήτρια μας σου λέει πως έχεις φύγει σε όλο το κομμάτι, εσύ συνεχίζεις και λες πως έφυγα σε κάποια σημεία. Όχι. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις την αντίληψη να καταλάβεις κάποια πράγματα. Είσαι ένα παιδί αυτή τη στιγμή που κάθεσαι, έχεις βάλει τον άλλον να έχει φύγει δύο φορές με νεύρα και μούτρα, κλάματα, ιστορίες από την πίεση του και όλο αυτό συμβαίνει για σένα».

«Είσαι ο μόνος άνθρωπος εδώ μέσα που δεν έχει σταματήσει να κλαίει και αυτό είναι πολύ κακό. Είσαι ο μόνος άνθρωπος εδώ μέσα που κάθε Παρασκευή κάτι σου συμβαίνει. Κάτι σκέφτηκα, κάτι θυμήθηκα, κάτι με χάλασε» πρόσθεσε σε ένονο ύφος ο σπουδαστής της μουσικής ακαδημίας. «Τώρα κάτι συμβαίνει, που δεν πρέπει να μάθουμε και δεν θέλουμε να μάθουμε. Αυτή τη στιμή έχεις έναν άνθρωπο ο οποίος σε προστατεύει, όχι επειδή του το ζήτησες αλλά επειδή νιώθει την ανάγκη να το κάνει, αλλά μόνη σου δεν πατάς αυτή τη στιγμή στα πόδια σου. Και ξαναλέω, εδώ μέσα σου κάνει καλό. Δεν θα φύγεις εύκολα. Έξω θα φύγεις πολύ πιο εύκολα αν είσαι με αυτή τη νοοτροπία που είσαι τώρα».

«Σταμάτα να βρίσκεις δικαιολογίες στον εαυτό σου και να είσαι τόσο ευαίσθητη. Άλλαξε το, βρες τρόπο. Γιατί αν δεν το κάνεις, σήκω και φύγε μόνη σου».