Καταιγισμός σχολίων για όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Άρης Καβατζίκης

"Με βρίζουν στο Instagram πολύ άσχημα. Έκανα ένα μικρό σχόλιο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βάλετε μαζί μου και να γράφετε διάφορα πράγματα".

Με αφορμή όσα δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε ένα live στο Instagram, αναφορικά με την κυκλοφορία του βιβλίου του, στο Πρωινό έγιναν κάποια σχόλια, τα οποία ενόχλησαν αρκετά τους φανς του Ντάνου. Έτσι, κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Άρης Καβατζίκης μπήκε στο στόχαστρο…

«Εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα να το διαβάσω μονοκοπανιάς, με τη μία που λένε. Ελπίζω να σας αρέσει, εμένα μου άρεσε. Οι άσχημες κριτικές είναι το αντίθετο από τις καλές κριτικές. Δεν είμαι στον χώρο του βιβλίου, ούτε έχω διαβάσει 1,000 βιβλία. Έχω διαβάσει οκτώ», είναι μερικά από όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Τα σχόλια που ακολούθησαν στο Πρωινό ήταν ποικίλα, έτσι, λίγη ώρα αργότερα ο Άρης Καβατζίκης διέκοψε την εκπομπή και είπε πως: «Με βρίζουν στο Instagram πολύ άσχημα. Με λένε κουραμπιέ. Τι ήταν να μιλήσω για τον Ντάνο που τον συμπαθώ και τον εκτιμώ κιόλας; Τον έχω στηρίξει και πραγματικά τον συμπαθώ. Έκανα ένα μικρό σχόλιο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βάλετε μαζί μου και να γράφετε διάφορα πράγματα».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…